avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate cucu_mariana

Activitate cucu_mariana

Buna ziua
Am primit o INSTIINTARE de executare silita, dosar nr 1630/2014. Instiintarea am luat-o de la Primaria Independenta.Executor judecatoresc Placinta Adina Maria.Am fost la biroul executorului din Braila, unde nu am primit prea multe lamuriri. Am inteles ca suma de plata, care a crescut intre timp si tot mai creste, pentru ca Kruk tot pune penalitati si taxe, chiar daca o sa-mi opreasca din salariu, nu este suficient si ca vom plati la infinit, pentru ca se tot pun penalitati. Suma este acum de 37815, 72 lei si eu stiu de mai putin de 20000 ca as fi avut de plata. Am doua intrebari: 1. Se poate face ceva ca sa nu-mi mai puna atatea penalitati si daca este legal acest lucru? 2. In August 2011, am facut un act de Vanzare cumparare (de fapt Contract de Intretinere) pe numele fiului meu. Poate fi executata silit casa?
Daca puteti sa ma ajutati in acest sens , va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs.
Locuiesc intr-o comuna aproape de oras si nu am platit o vreme apa, pentru ca am fost plecati. Este normal ca penalitatile sa depaseasca de zece ori suma de plata?
Vreau sa ma despart de sotul meu, dar nu stiu daca pot, pentru ca nu am nici un venit si depind financiar de el. Avem 25 de ani de casnicie. numai ca eu nu mai suport o viata de sclavie si de batai. Eu am vechime in munca de 25 de ani(acum am 53 de ani), dar nu am cum sa ies la pensie acum. ce pot face? Ce drepturi mai am in cazul asta?
Discuție Divort
Buna ziua, am 53 de ani si sunt nevoita, dupa 25 de ani sa divortez. Am incasat multe batai si nu mai suport, pur si simlplu.Problema mea este ca nu am,deocamdata ,niciun venit, desi am ceva vechime pt pensie, aproape 25 de ani. Intrebarea mea este: pot sa primesc , prin lege,de la sotul meu o oarecare alocatie,sau cum s-ar numi?
Discuție Frauda, sau nu?
Buna ziua.
Acum vreo 6 ani, am lucrat ca reprezentant la [sc nebancara]. Dupa mai putin de un an am renuntat din motive de sanatate si mai mult am avut si persoane care m-au agresat, avand in vedere ca eu colectam ratele direct din casele clientilor odata pe saptamana. Am predat totul OK cu semnaturi si tot ce trebuie pt demisie.
Acum sunt sunata de nu stiu ce avocat de acolo ca am comis o frauda, adica cineva care, nu a mai vrut sa plateasca si i-mi amintesc persoana, pt ca era de o violenta verbala de nesuportat, a gasit o chitanta putin cam neclara, adica era o incasare de 60 ron, dar clienta afirma ca era vorba de 600 ron si ma acuza ca diferenta de 540 mi-as fi insusit-o.
Care trebuie sa fie reactia mea la amenintarile lor cu politia si alte asemenea chestii, mai ales ca stiu bine ca nu am obiceiul sa fac asemenea fapte, mai ales ca am fost o persoana care am avut gestiune 20 de ani si se referea la vanzarea de bilete de teatru, am fost o vreme si casier unde dadeam si salarii si nu mi s-a pus niciodata in carca o asemenea acuzatie.
Multumesc anticipat pt raspuns
Buna ziua,
Sotul meu a facut acum cativa ani cand avea un salariu consistent imprumut la banca. Acum nu are nici macar jumate ca venit din cat avea pe atunci. Intre timp (acum un an mai precis), noi am vandut apartamentul unde locuiam si am cumparat o casa pe care acum am trecut-o pe numele fiului nostru avand in vedere faptul ca in ultimii 3 ani el ne-a sustinut financiar. Acum nici el nu mai poate sa ne ajute si e posibil sa fim in incapacitate de plata.
Intrebarea mea este : din cauza noastra, acum poate banca sa execute silit pe baiatul meu?
Multumesc!