avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate rusumarketing

Activitate rusumarketing

Buna ziua. Vreau sa realizez un site al pensiunilor dintr-o anumita zona a tarii, dar as dori pe langa rezervarile facute pe site sa organizez si excursii la principalele obiective din zona. Imi trebuie licenta de turism pt a organiza excursii ? Va multumesc.
Buna seara, detin un SRL-D infiintat in iulie 2012 ( fara activiatate pana in prezent ) si sunt interesat de o colaborare in vederea accesarii de fondurilor prin programul Start pentru a realiza servicii profesionale de gazduire web, hosling reseller, VPS, servere web, streaming. Astept cu deosebit interes propunerile/ofertele Dvs de colaborare pe email : rusumarketing@yahoo.com
Va multumesc.
Buna ziua. Am deschis un PFA in iulie 2012 ca traducator autorizat. Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa depun astazi declaratia 392B. Sunt neplatitor de TVA si pana in ziua curenta cifra de afaceri este 0 ( zero). Nu am avut activitate deloc.
Va multumesc !
Doresc sa-mi infiintez un Birou de traduceri(SRL sau SRL-D) insa nu sunt traducator autorizat. Colaboratorii mei vor fi toti traducatori autorizati si PFA. Mai am nevoie de vreo autorizatie speciala ? Multumesc !
Răspuns la discuția Schimbare cod CAEN la SRL-D
Important este ca se poate. Multumesc frumos !
Răspuns la discuția Schimbare cod CAEN la SRL-D
Pai din ce am citit , spune ca la SRL Debutant nu poti avea mai mult de 5 grupe de cod CAEN
Buna ziua. Am deschis acum ceva vreme un SRL- D si am pus toate cele 5 grupe de CAEN. Acum as vrea sa modific unul din ele. Este posibil ?
Multumesc !
Buna ziua. Vreau sa accesez programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri si as avea nevoie de cineva care sa ma ajute in realizarea planului de afaceri. Mentionez ca actele firmei sunt gata. Astept ofertele dvs.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: vreau sa imi deschid un SRL. Sora mea detine o casa in care nu se locuieste. Pentru sediul social pot sa inchei contract de comodat intre mine si ea ? Apoi ce ar trebui sa fac ? Vad foarte multe pareri pro si contra legate de inregistrarea lui la fisc.
Va multumesc.
Buna ziua. In urma cu o ora a venit la usa o echipa care se ocupa cu campania electorala, rugandu-ma sa le dau voie sa intre pe terasa aferenta apartamentului sa puna un banner pe geamul de la etajul imediat urmator. Le-am spus ca nu au voie, apoi au plecat, dar au coborat cu o scara pe terasa apartamentului ( fara acordul meu ) si au inceput sa monteze bannerul. Stiu ca legea 67/2004 art 72, al.5, interzice afisajul electoral fara acordul proprietarului. In fine , au urcat scara la vecinul de sus, dar au continuat sa monteze afisul , care acum este pana in dreptul geamului meu.
Ce se poate face in situatia asta ?
Multumesc.