avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Activitate serbanpanaite

Activitate serbanpanaite

Buna ziua, incerc sa realizez un contract de bartter intre doua societati cu acelasi profil medical, numai ca una presteaza servicii medicale si cealalta presteaza servicii de expunere materiale promotionale.
Cum se realizeaza , se afla in parametrii normali aceste doua tipuri de actiun care se vor convoca sau #-o ....

Ar fi un mare ajutor daca ati putea sa ma ajutati :)). Multumesc
Buna ziua,
Daca o persoana aduce calomnii fata de un SRL, pentru ca nu a dorit acel SRL sa i se furnizeze servicii, in cazul in care exista un contract de prestari de servicii dar pe o perioada determinata si care s-a incheiat . Care ar fi legile (actuale) in care societatea isi apara integritatea si i se aduc prejudicii de imagine si calomnie ?
Societate comerciala ne platitoare de Tva ca si obiect de activitate este 8690, cod caen. Prestarea serviciilor de ingrijiri medicale la domiciliu se pot desfasura si fara casa de marcat, eliberand doar facutra si chitanta !? si daca se poate, cum?sub ce forma?
Serviciile fiind efectuate persoanelor fizice: pediatrie, adulti, varstnici.
Dupa noul cod fiscal.
cota de salarizare procentuala se poate aplica si pentru o asistenta care va fi angajata cu doua ore ? avand salariul de baza pe care aceste doua ore il furnizeaza iar restul sa fie platit conform acestei cote procentuale ?
Buna ziua,
O societate care are ca domeniu de activitate prestari servicii medicale la domiciliu de tip * ingrijiri medicale la domiciliu, poate angaja asistente medicale generalista sau cu orice specializare pe un salariu minim de baza cu 1 ora pe zi iar restul remuneratiei sa fie platita comisionar in functie de numarul de pacienti pe care ii are in grija adica pacienti la care presteaza acele servicii la domiciliu?

Cu stima
mama este asistent sef ,nascuta in 1952 ,ar vrea sa se pensioneze dupa OUG 144/2008, adica sa mai lucreze pana la 65 ani. Va rog cine stie sa-mi spuna daca mai are dreptul sa ocupe functia de asistent sef pana la 65 ani.multumesc .