astazi in jurol orelor 15 ma aflam pe o staduta in capatul careia exista semnul cedeaza incercand sa intru pe un drum principal am lovit o alta masina in care se afla o femeie x .a venit politia salvarea ect si .pecizez femeia nu avea nici macar o zgarietura era doar speriata pt ca a sarit airbagu .a facut plangere penala acuma .nu stiu cate zile de spitalizare are .cum pot sa aflu cate zile de spitalizare are si cum pot sa am voie sa vad dosarul/?trebuie neaparat angajat un avocat?
partea vatamata a necesitat cateva ore de spitalizare nu prezenta nici macar o zgarietura doar facea pe lesinata .nu sange nu nimic aveam cam 5-10 km viteza maxim si circulam pe o stata cu limita de 50 .poate cere un certificat medicolegal daca nu are zile de spitalizare in spital?
nu inteleg dc nu a dat asiguratorul in judecata si ma dat pe mine ?din moment ce am platit o asigurare auto si ea se afla intr-o masina in momentul accidentului nu ar trebui sa intre in functiune polita rca
in cazul unui accident din culpa pe lam produs absolut neintentionat sunt dat in judecata de catre victima ce consecinte pot avea la sfarsitul procesului?nu trebuie sa se judece cu cei la care am facuta asigurarea?pentru daune?#-o
Atunci asteptati sa va bata , dar binenteles in masina sa nu coborati jos .Si aseptati sa va bata pana se plictiseste DE FATA CU COPILUL VOSTRU SAU SOTIA.Si nu uitati sa nu raspundeti cu violenta la violenta ca numai este autoaparare .Multi dati sfaturi dar niciunul nu ati face cum ati scris sunt sigur ca ati raspunde cu violenta sau cu fuga dupa caz
Accidentul nu a fost unu grav aveam cred 15-20 km maxim pe ora si ea cred ca avea maxim 40 km/h sunt niste tigani care vor doar bani /in instanta nu cred ca o sa obtima nimic ,din cate am inteles daune morale si civile trebuie sa primeasca de la cei la care am polita de asigurare .Pana acuma au incercat sa ma pacaleasca au cerut bani si au zis ca nu vor depune plangere insa plangerea era facuta cu mult timp in urma
Certificatul acela medico-legal se amite numai pe nume sau are si el un cod .Dosarul se afla la parchet si nu am acces la el cum pot sa aflu mai multe?TREBUIE sa ma adresez unde?
Buna ziua am si eu o nelemurire cineva a depus o plangere penala impotriva mea in urma unui accident rutier in care a fost vina mea pt neacordare de prioritate unui alt autoturism .Victima a fost la un spital de stat de unde a fost externata la cateva ore si acuma vad ca apare un certificat medicolegal de 14 zile (binenteles ca a fost luat cu spaga de la institutul DOCTOT MINA MINOVICI DIN BUCURESTI )masina victimi a fost avariata foarte usor (bara aripa si far) .Ulterior victima mia cerut spaga 2000 euro pe motiv ca asigurarea nui acopera dauna si spitalizarea (pe motiv ca a fost internata la o alta clinica particulara)Deci spitalul de urgenta la mintea victimei nu ingrijeste victimele accidentelor si ca ai trimit acasa .DORESC SA STIU UNDE POT CONTESTA CERTIFICATUL MEDICO LEGAL SI UNDE TREBUIE SA MERG PT A FACE ACEST LUCRU?
Victima a cerut o suma pe care nu o pot oferi decat daca ami vand casa cat despre spitalizare nu se pune vb pt ca nu exista .Intrebarea ce ma framanta daca victima nu are 10 zile de spitalizare intr-o unitate de stat pt ca cei de la stat au trimiso acasa pt ca nu avea nici macar o zgarietura facea doar pe lesinatul si are la un spital particular hartia eliberata de acel spital va fii luata in calcul?Si certificatul medico legal se elibereaza in functie de zilele de ingrijire din spital sau se acorda dupa ochiul doctorului care examineaza pacientu (expertul in certificate medicolegale)?