avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate alinamihaelaa

Activitate alinamihaelaa

Buna!!! Sunt asociat unic la un SRL și beneficiez de salariul minim pe economie. Copilul meu este student și dacă socotesc veniturile noastre pe membru de familie, se încadrează pentru a obține bursa sociala. Din câte știu, veniturile mele personale nu au legătura cu venitul SRL -ului meu.
Faptul ca dețin un SRL ma obliga sa declar veniturile pe care le are acesta??
Mentionez ca nu am avut dividende încasate in perioada pentru care se solicita documentația.
Multumesc!
Răspuns la discuția calitatea de asigurat
Ma bucur sa am un astfel de raspuns . Din pacare cei de la ghiseu de Casa de asigurari de sanatate nu au stiut sa imi dea un astfel de raspuns si m-au indrumat sa imi platesc singura asigurarea dupa ce trec pe la finante si dau cateva declaratii ca realizez sau nu venituri din alte surse. Multumesc !!
Răspuns la discuția calitatea de asigurat
Multumesc!
Buna ziua ! Sunt intr-o situatie delicata , mai exact am fost angajata pana la 15 ianuarie 2020 si mi-am dat demisia . Apoi in perioada 20-31 ianuarie am fost internata cu bilet de trimitere pentru niste investigatii .
La ce sa ma astept ? Voi plati spitalizarea sau calitatea mea de asigura se pastreaza toata luna daca am fost angajat pana la 15 si deci voi beneficia de asigurare?
Multumesc!
Răspuns la discuția reteta compensata
Ma intereseaza si pe mine acest subiect daca poate raspunde cineva. NU MI SE PARE OK SA COTIZEZI LA BUGETUL DE ASIGURARI DE SANATATE o gramada de bani si cand ai probleme sa nu ti se dea nici o atentie , nu mai zic daca doamne fereste mai ai nevoie si de o reteta gratuita . E normal sa dai lunar la samatate 10-12 milioane si sa te duci la medicul de familie o data sau de 2 ori pe an si sa cersesti o reteta gratuia pentru copilul tau? Unde este dreptatea si pentru cine cotizam de fapt? Mai bine ar introduce cardurile , atat am cotizat , atat am dretpul sa iau daca m-am imbolnavit..... As vrea sa vad o parere avizata. Multumesc!
concret , va plati TVA doar pe stocul existent inca achizitionat dupa 30.09.2011??
Multumesc!
Va rog sa-mi spuneti daca odata cu depunerea acestui formular este obligatorie plata TVA pentru stocul de marfa existent pentru a fi scos din evidente ca platitor TVA.
Multumesc!


Multumesc! am analizat e mai ok platitor pentru situatia mea.
Buna ziua , va rog sa-mi spuneti cum ma pot inregistra platitor de TVA daca sun autorizata ca PFA si nu am depasit cifra de afaceri de 35000 Euro.