Ce se intampla daca un administrator a fost arestat in alta tara de lucruri care nu are legatura cu firma.
Bilantul pt 2014 nu a fost depus nu are cine sa semneze,nu are contract serv contabilitate,firma nu mai functioneaza.
multumesc !
Buna seara,
Am pfa taxi si lucrez cand am timp liber sunt angajat cu carte de munca la o alta firma unde acolo platesc contributii sociale.Trebuie sa platesc contributii sociale chiar daca nu sunt angajat si pe taxi?
pt activitate taxi neplatitor tva am avut venit estimat in 2011 de 5000 si am obtinut un venit mai mare decat cel declarat,ce declaratie trebuie sa depun si ce termen de depunere
va multumesc de raspuns!
Buna seara,
va rog sa ma ajutati,sunt pfa sistem real neplatitor tva,fara angajati.
Am activitate taxi si trebuie sa depun neaparat 392b pt 2010 asa mi sa spus,dar atunci aveam impozit fix,nu aveam registru incasari si plati si nu stiu ce sa scriu la cifra afaceri
Buna seara,
Am activitate taxi in sistem real neplatitor tva fara angajati,
Am fost sa depun declaratia 392b cu intarziere pt 2011,si mi sa spus ca daca nu am depus si pt 2010 trebuie sa o depun dar in 2010 aveam impozit fix si nu ma stiu cat era stie cineva?
Buna seara,
sunt in sistem real,nu m-am declarat cu norma de venit ,activitate taxi,pt anul 2011 am estimat o suma,pt anul 2012 nu am facut nici o estimare nu am depus nimic,am inteles ca se va plati nu mai mai mic decat salariu de 670*12,pt toata luna
am pfa activitate taxi impozitare sistem real,in 2011 nu am completat nici un registru si nu am platit nimic,nici declaratia 220 nu am depus,ce este de facut mai pot depune declaratia acum?exista amenda ceva? Multumesc anticipat