avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate Cristian6982

Activitate Cristian6982

Discuție Acuzatii !
Sunt acuzat de fals in acte! credeti ca are cum sa ma de-a in judecata? nu stie foarte multe date despre mine! Care este procedeul? trebuie sa demostreze el ca sunt vinovat?
dar exista posibilitatea sa castig? si doar pt cuvantul nesimtita sa mi dea 1000 de lei?
buna seara, am avut un conflict cu o vecina legat de teren. Situatia a ramas nerezolvata iar acum vecina mea s-a aliat cu alta vecina au adus si o martora care ma acuzau ca le aduc injurii copiilor lor de cateva saptamani, eu doar ce am venit din alta tara(acestia avand 38 de ani respectiv 29).Politistul din comuna m-a cautat disperat de 3-4 ori cum mi-au spus vecinii ca l-au vazut la poarta mea si m-a luat la sectia de politie improvizata in sat si m-au dus acolo de fata cu toate 3 eu fiind singura fara martori. In acel timp martora aducea acuzatii false la adresa mea iar eu am intrebat-o "cat de NESIMTITA esti? mai ai multe de zis?"si m-am ridicat si m-am dus dupa martori ca ele au inceput scandalu ele cauta sa ma pravoace , vecinii fiindu-mi martori. pana sa ajung inapoi acasa politistul deja mi-a adus procesul verbal cu 1000 lei amenda pt injurii fiind semnat de reclamanta si mi-a adus procesul verbal acasa in masina politiei fiind reclamanta. Este corect cum a procedat dl politist? sa ma sanctioneze cu amenda maxima cuv nesimtit?ce am de facut sa contest procesul verbal?
Răspuns la discuția Mostenire
va multumesc frumos!
Răspuns la discuția Mostenire
Si noi copii nu avem niciun drept? doar sotia de-a doua?
Discuție Mostenire
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine mama mea a murit acum 20 de ani iar tatal meu este casatorit legal de 18 ani cu a doua sotie. Noi suntem 3 frati, nu am dezbatut mostenirea dupa mama si nici nu am facut cerere de acceptare la notar pentru ca acum 20 de ani nu stiam ca trebuiesc facute.
1)In momentul de fata toata partea mamei mele ii revine tatalui meu ?( in conditiile in care au trecut 20 de ani de cand a murit si nu s-a dezbatut succesiunea)
2)Ce drepturi are sotia de-a 2-a la masa succesorala?( pamantul si tot fiind cumparate inaintea si mostenite de la parintii lui)
Va multumesc.
Buna ziua,
Ma intereseaza pentru un proces de mostenire care este onorariul (estimativ) pe care mi-l cere avocat (2,3,4,5,6,7,8,9,10)% din masa succesorala.Masa succesorala este un singur apartament fara alte bunuri mobile sau imobile.

Va multumesc! astept raspuns.
Buna ziua suntem 5 frati, parintii nostri au murit 2 intre ei locuiesc in casa parinteasca iar restul avem casele noastre. Dintre cei 3 care nu locuim in casa unul din frati are o situatie financiara mai slaba si vreau sa stiu daca il putem trimite pe el in instanta singur pentru a beneficia de ajutorul judiciar ??? Nu sunt lamurit cine trebuie sa aduca adeverinta de venit toti mostenitorii, doar cei care dam in judecata, poate si unul singur ? au legatura si membrii familiei (adica fiecare frate cu sotia si copilu)????
va multumesc frumos
Răspuns la discuția Succesiune simplu important
Ma costa ceva daca ma duc si solicit pornirea procedurii de dezbatere a succesiunii? imi cere notaru bani si ca ma duc sa cer acest lucru? va multumesc frumos pt raspunsuri

Buna ziua ,

Spuneti-mi si mie pentru un proces de mostenire, fara testament, ctr pe numele parintilor, 3 surori ,una se impotriveste pentru ca vrea sa ramana in casa.
Spuneti-mi cam care ar fi onorariul unui avocat pentru a ma reprezenta?
Va multumesc!