Am primit o condamnare cu amenda penala . Am facut recurs la instanta superioara si mi s-a trimis citatie pe 09 martie 2012 . Acum doresc sa renunt la recurs si sa platesc amenda penala , trebuie sa astept judecarea la instanta superioara sau pot face cerere si sa raman cu actuala condamnare . Pot risca o alta decizie ?
La aceasta hotarare judecatoreasca exista sanse la recurs ? ( In baza art.87 alin.1 din OUG 195/2002, cu aplic.art.320 indice 1 C.p.p., art.74 lit.a,c-76 lit.e c.p. condamna pe inculpatul , la pedeapsa de 1.200 lei amenda pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand in sange o imbibatie alcoolica peste limita legala. In baza art.191 alin.1 C.p.p. obliga inculpatul la plata sumei de 350 lei reprezentand cheltuieli judiciare catre stat. Ia act ca inculpatul a avut asigurata sistenta judiciara de catre aparator ales. Cu drept de recurs in termen de 10 zile de la pronuntare pentru inculpat. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 13 decembrie 2011.) , daca nu , dupa cat timp pot avea permis si in ce conditii ?
am condus auto sub influienta alcoolului am fost oprit si la probele biologice alcoolemie a iesit 1,2 , a inceput urmarirea penala si trimiterea in judecata, motivul conducerii a fost faptul ca sotia a lesinat la o petrecere m-am speriat si am plecat cu auto .cum trebuie sa sustin aceasta in instanta ca sa nu imi anuleze permisul ? pot obtine o amenda judiciara ?
am permisul suspendat pt. alcool si in noiembrie este programat procesul , am voie sa conduc un moped pe drumurile publice care se conduce fara permis ?
AM IMPLEMENTAT UN PROIECT DE 350.000EURO POSSCCE IN 2009 . EXISTA O CONDITIE DE MARIRE A CIFREI DE AFACERI CU 5 % , SI MARIRE A NR. DE ANGAJATI CU ACELASI PROCENT PE O PERIOADA DE 3 ANI ; DATORITA CRIZEI CIFRA DE AFACERI A SCAZUT IAR NR. DE ANGAJATI A SCAZUT .
INTREBAREA ESTE DACA CONDITIILE TREBUIESC INDEPLINITE LA FINELE CELOR 3 ANI SAU PE TOATA PERIOADA SI CARE SUNT CONSECINTELE ?