conteaza cumva si ora depunerii prin posta?....va raspund la intrebare cu alte intrebari ( ce obligatie are un avocat fata de clientul sau?..... se vinde un avocat partii adverse?...etc. )
am ridicat de la parchet pe data de 5 rezolutia si mi-sa comunicat ca am termen pentru contestatie 20 de zile.....care este ultima zi de depunere?...av. mea spune ca o va depune pe data de 26 prin posta...se incadreaza in termen sau ma plimba cu vorba?.....dupa data de 5 nu mi-a mai raspuns la telefon....
daca mi-a fost adjudecata casa pe 31oct si convocarea pentru diferenta de pret a fost astazi, la care nu m-am prezentat. ce se intampla cu banii si cu perioada cand nu se fac evacuari ( noiembrie-martei)...mi se va percepe chirie sau mi se va opri din bani? va rog sa ma ajutati cu un raspuns din partea cunascatorilor sau cineva care a trecut prin asa ceva. Multumesc
daca ma aflu in a 17 zi dupa licitare de cand s-a abjudecat, dar executorul(prieten cu cel ce a licitat) nu poate face dovada de consemnare...pot plati eu ca sa raman in drepturi?