Buna seara!
In situatia in care un salariat isi da demisia de la o societate,(dupa 5 ani vechime continua,mai putin ultimile 2 luni in care a solicitat concediu fara plata),de cate luni de munca la o alta societate ar fi nevoie pentru ca aceasta din urma sa ii incheie contractul de munca in asa fel incat salariatul sa beneficieze de ajutor de somaj?
Multumesc!
Chiar daca minoritarul nu este de acord?Atunci nu contravine cu art.210(4)din L31?
Buna seara!
Un sfat si o lamurire pentru urmatoarea situatie,va rog!
Un SRL cu 3 asociati(35%,35%,30%).Primii doi asociati majoritari doresc o majorare de capital,lucru cu care minoritarul nu e de acord.Este posibil fara acordul acestuia?Si cum se procedeaza?
La care reciproca va referiti?.....Eu vreau sa-mi protejez copilul asigurandu-i in totalitate macar bunurile dinspre parintii mei,al caror nepot este...
Si atunci cum as putea "sa-mi aranjez treburile "inca din viata?Este totusi mostenirea de la parintii mei...ce treaba au copii lui?
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu raspuns al urmatoarei probleme:
Sotul meu e la a doua casatorie cu mine,avem un copil,dar el mai are copii din prima casatorie.
Daca se intampla ca eu sa decedez ,bunurile care mi-au ramas mie mostenire de la parintii mei se pot imparti intre el si apoi copiii din prima casatorie sau merg doar spre copilul nostru comun?
Va multumesc!
Si va intreb,toate actele (inclusiv de stare civila)se depun la dosar in original,copie legalizata sau sunt suficiente copii xerox si apoi prezentarea in instanta a originalelor?
Buna ziua!
Am si eu nelamuriri si nevoie de sfaturi: Bunicul meu a murit in 1993,iar bunica acum cateva zile.Ei au avut 3 copii,din care unul a murit,lasand in urma un baiat.
Cautand printre acte,am constatat ca exista doar un Titlu de proprietate pe casa si terenurile de la tara,pe care ei le detineau,acest Titlu fiind emis in 1992,doar pe numele bunicului.Dupa moartea bunicului nimeni nu s-a ocupat de succesiune.
Intrebarile sunt :-Care sunt modalitatile de a face succesiunea acum,si dupa moartea bunicii, intre rudele ramase?Ce acte sunt necesare pentru aceasta si care ar fi variantele cele mai ieftine ,deorece rudele nu au bani?
-E adevarat ca instanta ar fi calea cea mai ieftina?Daca da,cum se procedeaza?
Da...se poate...mergeti la Camera de Comert din localitatea de care apartine sediul si va vor indruma cum sa procedati.....
la stabilirea pensiei alimentare a minorului se iau in calcul si indemnizatiile de deplasare(mentionez ca deplasarea este aproape permanenta ) si dividendele?????????????????????????????