avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate carsgp

Activitate carsgp


Am dori sa ne spuneti daca un ONG, in speta Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, a carui Consiliul de Conducere este format din pensionari, alesi de Adunarea Generala a membrilor,care primesc indemnizatie lunara, ce obligatii li se retin in afara de impozit , (CAS, Sanatate, somaj etc...)? Va multumesc!


Discuție revisal 2013
Va rog spuneti-mi, daca de la 1 februarie se schimba salarul pana la ce data trebuie sa transmit prin revisal, actul aditional trebuie facuta pe 1 februarie, si la data la care produce efectul ce data trec?
Răspuns la discuția modificare sporuri
ati gasit solutia la problema susaminita?
Răspuns la discuția modificare sporuri
am si eu acelasi mesaj si nu mai stiu ce sa fac mi se inchide programul si nu stiu ce e de facut
Răspuns la discuția revisal 2012
mersi frumos
Răspuns la discuția revisal nou
si eu am aceeasi problema cand introduc data corecta mi se inchide revisalul ce e de facut nici nu ne lasa sa corectam pentru eu as face si manual la ficare angajat....
Discuție revisal 2012
Va rog mult ajutati-ma,#-o#-o#-o:sorry: pentru ca nu pot sa introduc modificarea salariilor in revisal.Va desccriu care e problema:intru pe salariat, introduc salariul nou (modificat), iar unde ar trebui sa apara data la care produce efectul imi apare 01.01.0001,langa aceasta este un semn cu rosu unde imi indica sa rectific data, acolo langa semnul rosu dau click sa introduc data ,iar cand vreau sa introduc data imi apare acest mesaj:"exception has been thrown by the target of an invocation" si mi se inchide revisalul neputand salva modificarile. Ce sa fac? Va rog ajutati-ma urgent!!!!
daca ai un angajat din 1979 in functia de casier cu 1/2 norma ,iar intre timp devine contabil sef cu norma intreaga, in revisal la "date angajat " ce treci dupa ce ai trecut data contractului (1979) actuala functie si norma sau cea initiala cu care a fost angajat atunci?