el nu vrea sa cedeze. imi cere 6000 lei suma pe care eu nu am de unde sa i-o dau. nu am niciun bun pe numele meu. daca ajungem la tribunal stiu ca voi pierde procesul , dar instanta chiar daca ma obliga sa-i platesc daune si eu nu am ce se intampla? fac puscarie? el are o gramada de probleme cu politia si dosare penale iar eu nu am avut niciodata probleme. ce se va intampla in cazul in care eu nu am nimic pe lumea asta decat un salariu de 750 de lei? sotia are o masina dar nu valoreaza 6000lei. i se va confisca? fac puscarie pentru ca nu am de unde sa-i platesc suma pe care o cere el? mersi
M-am imbatat si m-am injurat cu niste tipi. Am iesit din casa la ei cu un fier si le-am spart geamurile de la masina dat fiind ca ei au fugit. A venit politia, am dat declaratie dar nu am recunoscut ca eu le-am spart masina. Am vrut sa o dau la pace cu el a doua zi dar mi-a cerut sa-i dau suma de bani pe care a dat-o el pe masina cand a cumparat-o. Nu am de unde sa-i dau atatia bani. Ce anume se va intampla acum? Fac puscarie? De unde sa-i dau banii daca nu-i am? Voi avea dosar penal? Eu am vrut sa-i platesc paguba si sa-i dau vreo 500 de lei in plus. Cat poate sa ma puna instanta sa platesc? Stiu ca am gresit dar...#-o
Bunica mea a decedat in anul 1978 lasand in urma ei trei copii. In anul 1998 doi dintre frati au facut succesiunea fara sa-i spuna si tatalui meu. Ei au impartit bunurile astefel: unul a luat 2/3 si unul 1/3. Acum cel care are 1/3 l-a dat in judecata pe celalalt sa se imparta totul egal intre ei doi. Celalalt a depus in instanta o hartie cum ca el nu este de acord cu impartirea caci sunt trei frati de fapt. Tatal meu este plecat din tara si nu poate sa-mi trimita o procura ca sa pot sa-l reprezint si este si bolnav! Ce acte ar trebui sa ducem instantei ca sa facem dovada ca si tatal meu are dreptul la mostenire? Va multumesc anticipat!
am cumparat o masina de tuns in urma cu cateva luni. acum aceasta nu mai functioneaza. vreau sa ma duc sa mi-o repare dat fiind ca este in garantie dar nu ii gasesc cutia. ce anume pot sa fac? se poate sa mi-o repare numai cu factura si garnatia fara ambalaj? va multumesc!
eu am fost plecata o perioada de acasa si nu am platit cablul pe o perioada de trei luni: august, septembrie si octombrie! Astazi am primit un telefon de la o firma de recuperari ca joi vin sa-mi puna sechestru pe bunurile din casa datorita neplatii X-(#-o! Pana astazi ei nu m-au sunat macar o data sa imi zica sa platesc si in momentul in care eu am vrut sa fac o pauza la contract mi-au zis ca nu se poate decat daca platesc o anumita suma. au dreptul sa puna sechestru pe bunuri asa sau trebuie sa ma dea in judecata? va multumesc anticipat!
Cum ar trebui sa arate o adeverinta la locul de munca prin care sa se specifice ca angajatul face zilnic naveta de acasa la locul de munca, care sa-i serveasca la un proces? Nu stiu mai multe detalii si se pare ca asta e tot ce trebuie! Va rog sa-mi dati un model! Va multumesc anticipat!