avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Activitate HoncuRoxana

Activitate HoncuRoxana

Motivul este acela ca nu am fost informata cu privire la facturarea consumului de apa, Nu intentionez sa locuiesc in urmatorii ani in imobil si desi nu voi locui, lunar o sa platesc apa. Multumesc!
Declaratia de anulare a antecontractului se trimite doar către notar? Sau se trimite si catre vânzător. Multumesc frumos!
Am discutat dar degeaba, nu se poate solutiona. Mi s-a comunicat ca s-a hotarat in Consiliu plata apel la pausal. Inainte de a lua decizia de a renunta la imobil, am incercat sa solutionez problema apei. Si apometre daca instalez nu se rezolva nimic, apa tot la comun o platesc. Sa achizitionez un imobil si ulterior sa actionez in instanta problema cu apa pentru solutionare, nu ma incanta deloc. Va multumesc!
Va multumesc pentru raspuns. Am discutat la asociatie si nu se poate face nimic, locuieste, nu locuiesti, platesti din pacate.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in cazul situatiei de mai jos. de curand am semnat antecontractul pentru cumpararea unui Imobil. Dupa semnarea acestuia am fost informat ca apa se plateste la comun, desi in urmatorii ani nu intentionez sa locuiesc in acea locatie trebuie sa platesc apa. In prezent nu mai doresc achizitia acestuia din acest motiv, cum as putea proceda pentru a mi se restitui avansul si a renunta la cumpararea acestuia.

Multumesc mult!
Buna ziua,

Va frumos sa ma ajutati cu un raspuns in cazul situatiei de mai jos. In prezent doresc sa achizitionez un imobil, dupa semnarea antecontractului am sesizat ca sunt infiltratii in tavan. Vanzatorii sunt obligati sa solutioneze problema inainte de incheierea contractului de vanzare cumparare? Cui revine cheltuiala reparatiilor in aceasta situatie?

Multumes frumos pentru raspuns!
Buna ziua,

Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. Tatal meu a iesit in urma cu un an si jumatate la pensie. Are vechime in munca 42 de ani, dintre care 21 de ani sunt in grupa 2. (vechime in munca incluzand grupa 2 are aproximativ 47 de ani). Conform deciziei primite i s-au luat in considerare doar 35 de ani, prezizez ca in toti anii a avut concediu medical doar 20 de zile. Puteti sa-mi spuneti, va rog daca este legal sa i se scada din anii de vechime, cui as putea sa ma adresez pentru solutionare? Va multumesc frumos!
Pe numele aceleiași persoane s-a mai făcut o procura. În 4 iunie a fost emisă procura, la finalul lunii Iunie împuternicita a divorțat. Numele împuternicitei si datele din buletin, serie si nr, data eliberarii si data valabilitatii, cele care apar pe procura nu mai sunt de actualitate. Va rog sa mi comunicati daca procura mai este valabilă? Multumesc pentru raspuns!
Numele nu mai era același, ( seria si nr cărții de identitate nu apar pe procura, doar cnp ul si numele, fără alte date din CI). Imi cer scuze. Multumesc!
Buna ziua,
In cazul unei procuri speciale, daca numele împuternicitului si datele din CI sunt eronate. (Imputernicita a divorțat inainte de a se face procura, si a schimbat CI, procura s-a făcut cu datele din buletinul care nu mai era valabil), va rog, sa-mi spuneti daca procura respectiva este valabilă, Multumesc frumos!