avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Activitate febletea

Activitate febletea

Bună ziua,Nora mea in luna iunie a avut o depresie si a fost internată la sectia de pshihiatrie timp de o lungă .La externare au fost mama ei si a luat-o acasa pe semnatura ei,noi afland ulterior că,a fost externata și locuind cu parintii ei.În această perioadă i-am contactat telefonic să discutăm de situația in cauză.
,nici nu vrea să discute cu noi.Nora vorbeste cu fiul meu la telefon ,parintii ei nestiind ,.Vă rog frumos indrumati-ne si pe noi ce putem face in această situatie,Pe fiul meu nu-l primeste să o vadă nici să locuiasca impreuna cu nora ,si nici pe nora să vină sa stea cu noi.Vă multumesc.






Sotie internata la pshiatrie cu diagnostic psihoza acuta,externata la cererea familiei fara acordul sotului si neanuntat la externare.Multumesc.
Răspuns la discuția arhive intreprinderi desfiintate
Mulțumesc frumos!


Cornel Vasile a scris:

@ febletea

Soțul dvs sa ia legatura cu societățile mentionate in raspunsul anterior

Răspuns la discuția arhive intreprinderi desfiintate
Bună ziua,soțul meu caută arhivele acestei foste întreprinderi.Va rog mă puteți ajuta cu un Nr de telefon de unde v-ați luat dv.adeverinta ptr.pensionare. Vă mulțumesc!

danciu54 a scris:

unde gasesc arhiva fostei IFLGS Bucuresti si cea a Trustului de constructii industriale Ploiesti, multumesc

Răspuns la discuția inregistrare custodie la tribunal
Multumesc frumos ptr. informatie!O zi placuta!
Buna ziua,am o nepoata in italia si a obtinut custodia la un minor de 8 ani.Vrea sa vina cu copilul in tara ,dar nu stie cat dureaza inregistrarea tutelei la tribunal.va multumesc,o zi placuta!
Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc,o zi placuta!
Discuție Mostenire
Buna ziua,locuiesc in casa parinteasca de 21 de ani,acum 7 ani a decedat parintii mei.Eu platesc impozitul pe casa si teren,mai am doua surori care vor si ele sa beneficieze de camere ,eu am avut grija de ei si dupa deces i-am ingropat, .surorile mele sunt plecate inafara tarii,inainte de decesul lor.Ce drepturi au ele,mentionez ca nu s-a dezbatut mostenirea.Multumesc!Mai mentionez ,eu sunt trecuta pe rol la primarie.
Buna seara,multumesc pentru raspuns,suntem trecuti eu sotul si copii.Secretarul de la primarie din localitate, ne-a spus ca nu putem fii scutiti de impozit ca,nu are sotul acte pe casa.Va multumesc,o seara placuta!
Buna ziua,sotul meu are certificat de handicap accentuat permanent.intrbarea mea este poate fii scutit pe impozit casa si teren daca nu suntem proprietari pe casa?Casa apartine tatalui meu si stau de 20 de ani in ea.Suntem trecuti pe rol la primarie.Va multumesc.