Da cunosc date despre ceilalti asociati .Asociatia a fost infiintata dar nu a functionat ,presedintele a decedat iar bilantul 0 (zero) a fost depus in fiecare an .
Care sunt pasii pentru desfiintarea unor asociatii (4) nonprofit infiintate in 1998 fara nici o activitate iar in anul 2013 persoana care le-a infiintat a decedat iar sotia sa nu stie ce trebuie sa faca pentru desfiintare si cat costa aceasta.
Am vandut un autoturism si nu am scris in certificatul de inmatriculare instrainat lui..........Noul cumparator nu la inmatriculat si a fost prins fara rovigneta ,procesul verbal a venit la mine cu amenda .Am fost la politia rutiera si mi s-a spus ca numai cu hotarare judecatoreasca poate sa mi-l radieze .Ce trebuie sa fac si ce documente .
Nu era vorba despre mine oricum .Ma interesa practic conform legislatiei daca se poate opta indiferent despre cine este vorba sot sau sotie .Multumesc !
Daca eu barbat casatorit am pensie si sotia mea are pensie .Intrebare : daca in urma decesului sotiei pot opta pentru pensia sotiei aceasta fiind cu mult mai mare decat pensia mea( adica 1/2 din pensia ei) si renuntarea la pensia mea ?????