avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Activitate jean59

Activitate jean59

Da cunosc date despre ceilalti asociati .Asociatia a fost infiintata dar nu a functionat ,presedintele a decedat iar bilantul 0 (zero) a fost depus in fiecare an .
Multumesc,stiti cumva care sunt aceste acte ?
Unde merg pentru desfiintarea unei asociatii nonprofit ,fara activitate de ani de zile si ce acte trebuie sa am .
Care sunt pasii pentru desfiintarea unor asociatii (4) nonprofit infiintate in 1998 fara nici o activitate iar in anul 2013 persoana care le-a infiintat a decedat iar sotia sa nu stie ce trebuie sa faca pentru desfiintare si cat costa aceasta.
Daca doresc sa cumpar un apartament care este suma pe care pot sa o declare partile,vanzator respectiv cumparator .
Răspuns la discuția AUTOTURISM VANDUT
Chiar nu este nimeni competent sa raspunda la aceasta intrebare .TRIST !
Am vandut un autoturism si nu am scris in certificatul de inmatriculare instrainat lui..........Noul cumparator nu la inmatriculat si a fost prins fara rovigneta ,procesul verbal a venit la mine cu amenda .Am fost la politia rutiera si mi s-a spus ca numai cu hotarare judecatoreasca poate sa mi-l radieze .Ce trebuie sa fac si ce documente .
Răspuns la discuția Pensie de urmas
Nu era vorba despre mine oricum .Ma interesa practic conform legislatiei daca se poate opta indiferent despre cine este vorba sot sau sotie .Multumesc !
Discuție Pensie de urmas
Daca eu barbat casatorit am pensie si sotia mea are pensie .Intrebare : daca in urma decesului sotiei pot opta pentru pensia sotiei aceasta fiind cu mult mai mare decat pensia mea( adica 1/2 din pensia ei) si renuntarea la pensia mea ?????
Nu am precizat ,este vorba de 32 m.p. de terasa .Sa pun un evaluator pentru asta ????