avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate alina_alina_alina

Activitate alina_alina_alina

buna seara ,
in data de 20.09.2016 am constatat ca soldul contului de salariu este 0
Am contactat telefonic banca la care detin cardul de salariu si am aflat ca am o poprire pe cont de la un executor judecatoresc (cu data actului din 09.09.2016 ) pentru un credit neachitat
-creditul a fost contractat in anul 2007 pana in anul 2010 am platit ratele iar dupa aceasta data nu am mai platit nimic.
-in anul 2011 banca cesioneaza creditul catre o firma de recuperare creante declarandul scadent anticipat pentru toata suma .
-pana in data de 20.09.2016 nu au mai fost inteprinse actiuni de executare silita
mentionez ca adresa actuala este alta fata de cea la momentul contractari creditului.si din aceasta cauza nu am primit actele .
cu amabilitatea d-voastra doresc sa stiu :
-cum pot sa intru in posesia actelor (banca mi-a comunicat sa i-au legatura cu executorul)
-data de la care se calculeaza prescriptia dreptului de a cere executarea silita
-data de la care se calculeaza termenul de 15 zile pentru contestatia la executare (09.09.2016 sau 20.09.2016 )si daca taxa judiciara se plateste la primarie

va multumesc.
Buna ziua,

In anul 2004 am terminat cursurile unei facultati din cadrul ASE Bucuresti fara sa sustin examenul de licenta la aceasta facultate.
In anul anul 2005 am sustinut examenul de licenta la Universitatea din Petrosani depunand la dosar foaia matricola eliberata de catre ASE .
In urma promovari examenului de licenta mi-a fost eliberata adeverinta de absolvire cu valabilitatea de 1 an pe baza careia am fost angajata pe un post cu studii superioare .In prezent ma confrunt cu urmatoarea problema:
Dupa termenul de 1 an am fost la facultate sa-mi ridic diploma si aici mi-au spus ca nu pot sa-mi ridic diploma deoarece foaie matricola care este la dosar este gresita in sensul ca au fost inversate prenumele.Am ridicat foaia matricola in vederea indreptari erori materiale si am depus-o la ASE Bucuresti pentru a fi emisa alta foaie matricola , foaie care nu am mai fost sa o ridic pana acuma (9 ani).In anul acesta am fost sa o ridic si mi-au spus ca trebuie sa fac o alta cerere ca sa schimbat legislatia lucru pe care la-m facut .in urma acestei cereri au facut suplimentul la diploma dar nu vor sa mi-l dea pe motivul ca trebuie sa aduc foaia matricola veche in vederea anulari.Le-am spus ca aceea foaie este depusa la iei lucru pe care nu il recunosc. .Mentionez ca la ASE aceste cereri nu se fac in 2 exemplare si nu primesti nr de inregistrare ca sa poti dovedi ca ai depus o cerere la ei.
Ce ar trebui sa fac sa pot ridica aceasta foaie pentru a putea apoi sa ridic diploma de licenta .
In lipsa acestei diplome angajorul doreste schimbarea incadrari de la studi superioare la medii totusi avand la data angajarii o adeverinta pentru studi superioare , aceasta masura este legala ?
Răspuns la discuția cesiune de creanta catre Kruk
plati nu sau mai facut din 2010.va multumesc
Buna ziua,
In data de 24.08.2007 am contract un credit de nevoi personale de la BRD fara garantii pe termen de 10 ani. In data de 17.12.2010 contractul de credit a fost cesionat catre Kruk , in instintarea primita de la firma de recuperari specifica ca creditul este declarat scadent anticipat ( principal+dobinda+comisioane ) , data primiri fiind 19.01.2011. Din aceasta data am primit o perioada de timp telefoane pentru a efectua plata int-un cont specificat pe instiintare lucru pe care nu lam facut motivind ca in lispsa unui grafic de plati si a actului de cesiune dinte banca si unitatea d-lor nu fac plati. In data de 12.12.2014 sunt sunata de un domn cosilier din partea firmei de rucuperari in vederea unei intalniri cu scopul de a rezolva problema .Am verificat portalul curti de apel sa vad daca au fost intreprinse actiuni de executare si nu figurez in baza de date , mentionez ca nici popriri pe cont nu am avut.
Intrebarea mea este : 1) sa stabilesc o intrevedere cu d-nul consilier sau sa astept sa fiu actionata in instanta si instanta sa stabileasca suma de plata .2) daca creditul a fost declarat scadent anticipat la data de 17.12.2010 dar scadenta din contractul de credit este 24.08.2017 cand intervine prescriptia.
Răspuns la discuția plangere penala parchet,sanctiuni
data savarsiri luna :07.2006
data dosarului penal luna :09.2011
Răspuns la discuția plangere penala parchet,sanctiuni
va multumes pt.raspuns . Incadrarea juridica care ar fi ?( condamnare, condamnare cu suspendare, amenda penala ) .Mentionez ca invinuitul inca nu a fost audiat de politie .
buna ziua ,

in anul 2006 sa contactat un imprumut de la o societate financiara nebancara
folosind inscrisuri false ( adeverinta de girant semnata in fals) ,faptuitorul si-a achitat in prima faza o parte din datorie iar pe urma diferenta nu a mai achitat-o.in urma neachitari societatea de credit a inaintat dosarul unui executor judecatoresc care a instiintat girantul in vederea efectuari plati,moment in care girantul afla despre faptul ca ar fi girat la invinuit(lucru necunoscut de el pina atunci) inre timp invinuitul achita toata suma .
girantul a depus plangere penala la politie inpreuna cu actele de la societatea de credit , dosarul sa trimis la parchet si sa intors inapoi la politie
intrebarea mea este: se mai poate retrage plangerea si care sunt sanctiunile in caz de neretragere a plangeri ( politia cum procedeaza cu cercetarile,)