avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate ARKzad

Activitate ARKzad

mulțumesc mult!
cum pot să procedez în caz de refuz de la IPA?
am lucrat ca angajat la Filiala IPA București cu sediul în incinta Combinatului Siderurgic Galați in perioada 02.02.1973-25.03.1983..Of.Jud.de Pensii Galați și Judecătoria Galați mi-a respins solicitarea de a obținere grupa corespunzătoare condițiilor deosebite de muncă. Combinatul Sigerurgic (în prezent LiBERTY) Intrebare: Care dintre cele două intreprinderi trebuie să-mi acorde grupa de muncă corespunzătoare?
Conform legii 50/91 republicată în 2020 se poate elibera o autorizație de construire pentru modernizarea și consolidarea cu desființarea parțială,unei camere la parter. În DTAC este prezentată situația existentă și situația propusă.Este necesară o documentație suplimentară (DTAD).La ce ar folosi?
Răspuns la discuția Valoarea punctului de pensie
domnule carp cu respect dar ordonanța nr1 din 2013 este și azi în vigoare!!!!
Răspuns la discuția contract de uzufruct cu vânzare
acest contract poate fi atacat?
OUG nr./2013 a mai avut motivație, după publicarea ratei inflației și a salariului mediu brut pe economie pe 2012 de Institutul Național de Statistică?Trebuia abrogată OUG respectivă și respectat in continuare calculul valorii punctului de pensie conform algoritmului de calcul prevăzut în art.102.al.2 din legea pensiilor!
contractul de uzufruct viager cu vânzare poate fi reziliat de proprietar?
Răspuns la discuția Valoarea punctului de pensie
CNPP nu a respectat legea pensiilor respectiv algoritmul de calcul al valorii punctului de pensie care este valabil și azi întrucât legea respectivă nu s-a modificat,a propus ministerului muncii o valoare neconformă cu algoritmul de calcul iar valoarea respectivă a fost trimisă ministerului muncii și aprobată prin oug și ulterior prin legi.vă rog verificați prin calcul ținând cont dedatele stabilite de Institutul Național de statistică referitor la rata inflației și salariul mediu pe economie în anii 2013 etc..
De ce CNPP nu a respectat algoritmul de calcul al valorii punctului de pensie precizat în legea pensiilor?Știați că încă din anul 2013 acest algoritm nu a fost respectat? Știați că începând cu anul 2017 valoarea punctului de pensie trebuia să fie mai mare de 1200 lei?.CNPP a stabilit începând cu 2013 valori ale punctului de pensie fără să respecte algoritmul de calcul prevăzut în legea pensiilor.!? Știați acest lucru ?!