Salut!
Dupa o perioada de aproximativ 9 luni de la data angajarii mi-am dat demisia.Nu am avut nicio zi de concediu luata iar contractul(CIM) este pe o perioadata nedeterminata.Zilele de concediu pe care nu mi le-am luat imi vor fi platite?(am mai avut un job unde mi-au fost platite doar ca era pe perioada determinata de 3 luni)
Multumesc anticipat pentru raspuns.
A fost achizitionat la o prelungire.Nu vreau sa deranjez oamenii aiurea insa daca nu exista nicio alta posibilitate,asta va fi solutia.Vroiam sa stiu daca se poate da retur/inlocuire.
Din ce am inteles eu de la contabila nu imi pot da demisia cu acordul partilor deoarece sunt inscris in acel program cu integrarea pe piata muncii si daca as face asta firma ar fi obligata sa restituie banii luati de pe urma mea.
Salutare!
Unchiul meu a achizitionat un telefon de la Vodafone pe care mi l-a facut cadou.A fost achizitionat pe data de 20.07.2015.Telefonul in cauza a fost achizitionat de la vodafone dar a venit prin fan courier.Telefonul se comporta ciudat in ciuda faptului ca a costat destui bani.(nu tine bateria,se restarteaza,intrerupe apelul,etc)Problemele me sunt urmatoarele:
-ma pot duce eu cu telefonul?
-exista vreo lege care sa stipuleze inlocuirea de produs/retur pentru acest tip de tranzactie?
Multumesc anticipat pentru raspuns(uri)!
1)Problema este ca sunt incadrat intr-un program de integrare pe piata muncii eu absolvind facultatea acum un an.
2)Zilele libere pe care nu mi le-am luat mi se platesc?(sunt angajat pe perioada nedeterminata)
3)Eu doresc sa incetez C.I.M cat mai repede posibil
Salutare!
Stiu ca de obicei am cele mai stupide intrebari dar sunt la inceput si sunt anumite lucruri pe care nu le cunosc.Vreau sa-mi dau demisia de la locul de munca actual si mi s-a spus ca se poate face doar cu preaviz.In lege se specifica sa nu fie mai mare de 20 de zile insa nu se specifica si partea minima.
Eu as pleca cat mai repede insa nu vreau sa fiu nesimtit pentru ca nu-mi sta in fire.
Cum sa procedez?Pe formularul de demisie scrie data cu care sa-mi dau demisia si ma tot uit de ceva timp la ea si nu stiu ce data sa trec...
Salutare forum!
Intentionez sa ma angajez la o alta firma si sa-mi dau demisia de la cea la care lucrez in prezent.Exista vreo forma de angajament pe langa cea verbala care sa-mi ofere linistea ca o sa ma angajeze cei la care vreau sa ma mut?(Ceva gen:angajament de angajare)Exista asa ceva?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
si in cazul in care nu fac nimic?adica...nu platesc...aveam de gand sa mostenesc o masina a bunicului meu...daca o trec pe numele meu si castiga astia in instanta raman fara ea?e un amarat de clio
de semna...nu am semnat absolut nimic cu cele doua firme de recuperare,insa daca imi aduc bine aminte asta vara prin iulie cand inca mai existam din punct de vedere financiar i-am sunat si le-am spus ca sunt dispus sa achit sumele restante dar fara penalizari si alte cele.Ei mi-au spus asa:ca in ce am eu de plata(adica sumele astronomice) se includ si taxele de reziliere inaintea expirarii contractului,care din ce am vazut eu sunt incredibil de mari.Nu stiu ce sa ma mai fac...n-am mai trecut niciodata prin asta...si rog a nu mi-o lua in nume de rau insistenta mea pe acest thread.Multumesc!
stiu si asta...insa...ideea este ca nu mai am bani si momentan nu stiu ce sa fac...unde sa fac.Prin executare silita nu au ce sa-mi ia...nu am nimic pe numele meu...am 21 de ani si multe nopti nedormite