avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate valentin_matei2003

Activitate valentin_matei2003

Buna seara .am sa explic cat mai pe scurt problema mea .
In urma cu 5 luni mi a fost retinut permisul de conducere din vina mea .
Baut bine dupa terminarea serviciului am decis sa plec cu o trotineta electrica la un bar din apropiere ,am baut si la bar iar la final baut fiind nu am mai stiut de trotineta mea electrica asa ca am decis sa sun la politie ,dupa 10 min a sosit politia ,ia m explicat ca am venit cu trotineta elwctrica si mi a furato .la sosirea politiei eram.im parcare fara trotineta ,dupa care politia ma intrebat daca am baut le am spus ca da la bar ..mi a spus sa suflu im fiola si mi a iesit 0,90 dupa care ma dus la spital si mi a luat sange ...bun ...dupa care ma intrebat daca am consumat bauturi si imainte sa vin la bar iar eu fiind beat le am spus adevarul ...am spus ca da ,doar ca dupa 10 m am ramas fara baterie si am venit cu ea ca si o trotineta normala ...dupa care ma intrebat daca am permis ...bineneteles ca le am spus ca da ...nu am primit nici o scrisoare dupa 5 luni ...am fost la politie si mi a spus ca 1 an nu amo da permisul .avocat nu cunosc pt ca nu stiu limba .intrebarea mea este am comis fapta penala sau contraventionala .eu peste 2 luni plec in uk nu mai am posibilitatea sa ma imtorc in germania ce se va imtampla cu permisul meu ? Va ajunge la politia de unde a fost emis dupa 1 am de zile ?
Va multumesc
Buna ziua ,o mica intrebare am si eu ,daca incerc sa vand un autoturism si nu castig nimic la el as putea fi urmarit de catre autoritati si cercetat pentru ca am achizitionat un nr de masini si le am vandut dar necastigand nimic la ele cu acte care dovedeste asta ,adica contractul de la cine am cumparat si contractul la care am vandut .Va multumesc .
Buna seara ,in urma cu 1zi am redobandit permisul cat b dupa ce a fost anulat in urma conduceri sub influenta bauturilor alcolice peste limita legala (0,80)dupa 1 an si jumatate pana ce mia ai expirat condamnarea am reusit sa redobadesc permisul si sa fiu admis din prima si la teorie si la traseu ,intrebarea mea este daca eu mai sunt obligat sa port semnele de incepator .va multumesc.
Răspuns la discuția Fiscal auto
va multumesc foarte mult pentru raspuns .
Si cum asi poate da seama daca ramane cu datorii ?poate sa intrebe la primarie sau la fisc ?va multumesc.
SI CAND IMPUNE O MASINA O SI SCOATE IN ACELASI TIMP PENTRU A I SA DA FISCAL .AGATAT LA PRIMARIE NU RAMANE PENTRU CA O SI SCOATE DE LA PRIMARIE DEI NU RAMANE PE NUMELE LUI NIMIC .SI CE INSEAMNA >>SE SCADE DE LA IMPOZIT ..?TREBUIE MERS LA TAXE SI IMPOZITE ?
sa nu se trezeasaca cu datorii la primarie...
Discuție Fiscal auto
buna seara ,am si eu o mica intrebare daca o persoana se ocupa cu vanzarea auto sh si scoate fiscale de la primarie I se poate intampla ceva ?fiscale sunt pentru inmatricularea auto pentru ca sunt aduse din afara ro .
Răspuns la discuția Permis auto
Dar la mine nu este contaventie este caz penal pentru ca mam ales si cu dosar si deacceaia mia anulat permisul de tot si trebue sa fac dosar din nou cum as da prima oara ,dar intrebarea mea este ami va da tot 26 de intrebari sau 15 pentru ca dau redobandire dupa urma anulari permisului,nu ca mia loat pe o perioada de 3 luni .
Discuție Permis auto
Buna seara o mica intrebare am ,daca mi-a fost anulat permisul eu cand va trebui sa dau iar de permis dau pentru redobadire 13 intrebari sau dau normal 26 intrebari ?pentru ca mi sa spus saplatesc taxa de redobandire la banca .
Va multumesc .
Discuție Auto pe firma
Buna ziua ,daca am vandut unui cetatean roman un auto din Germania care acolo a fost pe firma si aici eu nu am stiut ca a fost pe firma avand dupa acceia confirmarea dupa ce sa vandut auto la un cetatean care a depus o plangere penala de inselaciune ,masina nu are nici cel mai mic defect si actele chiar daca a fost pe firma I se va intocmi corect pentru inmatriculare pe ro .ce demersuri as avea ,1as putea sa ai restituez bani fara nici o problema dar nu vad care ar fi inselaciunea care iam facuto pentru ca actele I se va da correct pentru a o inmatricula ,tin sa precisez ca masina nu are nici cel mai mic defect tinand-o la el acasa o noapte de proba si o zi .
sa facut si process verbal de vanzare cumparare intre mine si cetateanul care a cumparato totul legal .Va multumesc .