Este normal sa fie acceptat un asemenea act pe care nu exista semnatura mea,martorii lui au declarat ca eu nu am cunostinta de acesta,iar la cererea mea de a fi trimis la expertiza am primit raspuns ca aceasta nu se poate face pentru a demonstra faptul ca e facut acum si nu in urma cu 10 ani?
In cadrul procesului de partaj,fostul sot a intocmit un act de imprumut sub semnatura privata in care se specifica o suma imensa de bani,pe care fostul meu sot ar fi luat-o in timpul casatoriei cu mine.Nu stiu cum as putea demonstra ca acest act este fals si ca a fost intocmit dupa inceperea procesului de partaj.Sunt de asemenea nelamurita de faptul ca a fost admisa o asemenea hartie pe care nu exista semnatura mea.Ce pot sa fac?Am vreo sansa?Am facut si plangere penala,dar politia nu face nimic in acest sens.
In procesul de partaj am intampinat o problema.Fostul sot a gasit un individ care spune ca ii datoram suma de 80000 euro sub forma de imprumut,suma din care s-a construit una din casele pe care le detinem.Acest lucru nu este real,nu am imprumutat aceasta suma.Probabil au facut aceasta hartie cu cateva zile in urma.Ce pot sa fac ca sa demonstrez ca este o minciuna?
Am o intreprindere individuala platitoare de tva.Am cerut rambursare si am primit control de la finante.Mi s-a facut suspendare de rambursare pe motiv ca nu am inventarul din 31.12.2011 si eu il aveam.Mi-au mai scris in comunicare ca nu am intocmit jurnale de vanzari si de cumparari de la data cand am devenit platitoare de tva.Ireal.Le aveam si pe acelea.Ce pot sa fac?Mi-au spus ca nu se ramburseaza tva-ul decat pe marfa achitata.Este adevarat?Exista vreo lege in acest sens?Va rog frumos sa ma ajutati ca am aflat astazi ca e un joc murdar impotriva mea.
Am primit o amenda de la garda financiara in valoare de 8000 lei pe care am contestat-o in instanta dar am pierdut procesul si recursul.Sunt administratorul firmei dar mai am 2 asociati.Firma nu are bunuri de nici un fel.A fost suspendata activitatea de catre garda financiara.Cine plateste amenda?Poate sa nu fie platita?