avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate iond708

Activitate iond708

As dori mai multe detalii despre Legea 152/2015 . Care sunt conditiile ca firmele sa fie lichidate si radiate conform acestei legi? Au aparut si normele de aplicare a legii?
Va multumesc!
Societatea A vinde lui B si se efectueaza pv de compensare , societatea B vinde catre C tot cu pv de compensare, iar C presteaza un serviciu catre A. Pv-urile sunt cu regim special.Cum se inregistreaza in contabilitate?
Pentru transportul de marfuri cu autoutilitare de 3,5 tone este necesara licenta de transport?
In ce conditii autorizatia de taximetrist independent in Pitesti poate fi suspendata la cerere si pe ce perioada
Care sunt contributiile cu retinere la sursa pt. PFA cu activitate dependenta? La PFA se retine impozit pe venit 10%?
De cand intra in vigoare ordonanta prin care se stipuleaza ca TVA-ul va fi virat la Buget la incasarea facturii?
Discuție declaratia 600
Daca am 2 contracte individuale de munca si sunt si PFA mai trebuie sa depun declaratia?
Stiu ca in 2011 Romania a depus cerere la UE pentru marirea plafonului de TVA, si in martie 2012 a primit vot favorabil,cand va intra in vigoare?
Am un angajat care a contribuit la Casa de asigurari sociale din mai multe surse,respectiv in calitate de angajat si printrun contract de asigurat la casa.Si-a depus dosarul de pensionare la inceputul anului,iar acum a primit decizia si nu i s-a luat in calcul perioada ianuarie-martie 2012. Pentru calitatea de angajat am depus declaratia 112 trimestrial respectiv,acum la 25 aprilie 2012. Plata contributiilor facandu-se lunar. Intrebarea este daca declaratia 112 nu este depusa plata facuta ramane in curs de distribuire pana la depunerea declaratiei?s
Cate zile de concediu fara salariu i se poate acorda unui salariat ,care nu este student , in cursul unui an ?