avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate tono

Activitate tono

Răspuns la discuția insolventa
Multumesc pentru raspuns,am o creanta in jur de 600.000 de lei,cam cit mar costa ca un avocat sa inceapa procedurile pentru insolventa,ca am fost la o firma de recuperator care mi-au cerut 2000 de euro numai in avans?
Discuție insolventa
Buna ziua. Daca cer insolventa pentru o firma care imi e dator cu o suma mare de bani, ce sanse am ca sa primesc banii de la firma respectiva si cam in cit timp se poate recupera banii?
am datorie catre finante si totodata am o suma mare de bani in casa pentru care mi se cere un act doveditor ca unde sunt banii. Daca nu o pot dovedi ce mi se poate intimpla?
Nu de mult am aflat ca strabunicii mei aveau in proprietate multe terenuri agricole si paduri,si din cite am inteles nimeni din familie nu sa interesat ca ce sa intimplat cu acele terenuri. Rudele mai apropiate sint decedate si nu stiu de unde sa incep cautarile.Am certificatu de deces al bunicului in care apare numele strabunicii,dar cam asta este tot.
Răspuns la discuția fila de cec in garantie
Puteti sa-mi spuneti mai exact cum si unde il pot investi?
Răspuns la discuția fila de cec in garantie
Multumesc pentru explicatii.Va rog sa ma mai ajutati cu inca o nelamurire:fila de cec nu este completata de tragator, nici suma,nici data nu apare pe el numai semnatura si la ordinul firmei xx. In cazul aceasta are ceva valoare?
Buna ziua. Am primit o fila de cec in garantie de la o firma pentru care lucram.In cazul in care depun fila la banca si firma respectiva nu are bani in cont,primim un refuz de plata si lor li se bloceaza conturile?
Buna ziua. Am un contract de prestari servicii cu o firma pentru care efectuam lucrari,in contract facut de ei apare de doua ori valabilitatea contractului,prima data scrie ca contr.e valabil pina la terminarea lucrarii a doua oara ca-e valabil un an.Anul a trecut si inca lucram pentru ei.Daca ajungem la tribunal contractul o sa fie valabil?