Buna ziua! Vaduva de militar, in varsta de 60 de ani, doreste sa stie la ce varsta poate lua pensie de urmas. Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca? Va multumesc in numele doamnei!
Buna ziua! Sotul vecinei mele este decedat de 3 ani si 4 luni. Daca nu a facut succesiunea, i se poate face poprire pe cont pentru o datorie a sotului decedat? Multumesc!
Pensie urmas,
Buna ziua si Hristos a inviat! Sotul meu a fost pensionar militar si a decedat. Eu ca sotie pot sa primesc pensie de urmas? Am 56 de ani si veniturile mele sunt sunt sub minim pe economie (un cabinet). Va multumesc!
Buna ziua! Sotul meu a decedat si are imprumut la ifn. Ce se intampla cu aceste credite? El este titularul imprumuturilor,eu am doar venituri sporadice.
Buna ziua! Fratele mamei mele a primit de la tatal dansului o casa prin donatie. Acum Fratele mamei are act de propritate, a intabulat, este CF. Actele sunt pe numele dansului, Nu exista coproprietar. Intrebarea dansului este: Poate sa vanda casa fara sa ceara acceptul sotiei (care nu m-ai locuieste cu dansul de multi ani) si al fiicei? Multumesc anticipat.
Buna ziua!
Am un cabinet la etajul 1. Doresc sa pun sub fereastra cabinetului o reclama luminoasa. Blocul in care este cabinetul, nu are asociatie de locatari. Sunt mai multe cabinete (avocati, executori etc.) decat locatari. Ce ar trebui sa fac pentru a fi in legalitate atunci cand afisez reclama, In prezent platesc taxa pentru reclama neluminoasa. Ce acte am nevoie si unde sa ma adresez. Cabinetul este in Baia Mare. Multumesc mult!