avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Activitate popmari

Activitate popmari

Buna ziua,
Situatia este urmatoarea: am participat la un concurs public la o institutie bugetara, concurs care s-a soldat cu respingerea tuturor candidatilor. Din informatiile mele unul dintre candidati nu indeplinea cerintele cerute de lege cu privire la specializare, vechime etc. etc. Am cerut initial sa mi se comunice aceste informatii de la institutie, bineinteles ca am fost refuzat, am facut plangere prealabila in conditiile L 554/2004 dar nu am primit nici un raspuns. Prin urmare urmatorul pas este sa ma adresez intantei in comunicarea informatiilor cerute de mine.
Ma intereseaza care este modalitatea concreta de rezolvare a unei astfel de cereri de catre instanta, in conditiile in care datele cu privire la vechimea in munca ar fi considerate ca fiind date personale. Mai precis care este calea legala de aflare a acestor informatii. cu privire la vechimea in munca a unei persoane.
Multumesc anticipat.
Discuție Timbraj
Buna seara. In vederea paralizarii unei actiuni avand ca obiect scoatere a unor pomi aflati pe linia de hotar, poate fi invocata uzucapiunea de 30 de ani in ceea ce priveste dobandirea unei servituti contrare si aparente .
Aceasta invocare a dreptului de servitute contrara si aparenta , in fata instantei, trebuie timbraja corespunzator?
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția termen contencios administrativ
Multumesc freeelis , pe mine ma intereseaza sa obtin un raspuns negativ si faptul ca mi-am dat toata silinta pentru obtinerea lor. Stiu deja ce este in contracte, avand in vedere ca oamenii m-au ajutat oferindu-mi o copie a acestora, dar care din pacate nu pot fi folosite in acest moment.
Răspuns la discuția termen contencios administrativ
Multumesc myhaytzy- intr-adevar o idee pe care o voi dezvolta in actiune. De fapt mie imi sunt necesare copii dupa contracte de munca care sa contina numele angajatului, angajatorului si locul muncii, altceva nu imi este necesar.
Răspuns la discuția termen contencios administrativ
Multumesc
Răspuns la discuția termen contencios administrativ
Multumesc pentru raspunsuri. Informatiile sunt cu caracter confidential.
Buna ziua.
Am solicitat ITM sa mi se comunice din partea acesteia anumite informatii. Aceasta institutie mi-a raspuns negativ la cererea mea, prin urmare doresc sa o actionez in justitie in contencios administrativ.
Care este termenul de prescriptie: in acest caz: eu consider ca este termenul de 6 luni de la data primirii refuzului nejustificat, deoarece am depasit termenul de 30 de zile de la data primirii raspunsului nejustificat.
Este corect?
Multumesc.
Buna ziua.
In faza recursului, vechiul cod de procedura civila, se poate cere suspendarea litigiului in recurs pe motivul : dezlegarea pricinii atârnă în totul sau în parte, de existenţa sau neexistenţa unui drept care face obiectul unei alte judecăţi?
Multumesc
Multumesc, chitanta de mana a fost intocmita numai cu unul dintre copropietari, cat despre mediere OUG 4/2013 prevede ca va fi obligatorie proceselor incepute dupa 1 aug.2013 ori in aceasta situatie consider ca nu este necesara, desii vad ca este ceruta.
Răspuns la discuția instiintare AJOFM
Multumesc