avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate gablivia

Activitate gablivia

Discuție declaratia 100
daca am predat decl.100 cu privire la imp.divid.pe anul 2009 in data de 21.12.2011 mai pot depune azi inca o decl.100 pt.divid. pe anul 2010 s-au transmit 710 acum?multumesc!
Discuție AMENDA
DACA O PERSOANA A PRIMIT O CONDAMNARE CU ART86/1C.P SI ESTE OBLIGAT LA O PLATA CATRE MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR CARE ESTE TERMENUL DE PLATA? MULTUMESC
Discuție fuziune
sunt 2 firme cu acelasi administrator, din care 1 are mijloace fixe si cu cifra de afaceri mai mica , iar cealalta nu are datorii si se doreste a se lucra pe cea de a doua doar pentru nume, pt ca este cunoscuta. poate firma a doua cea cu numele sa o absoarba pe prima care are mijloacele fixe?
Discuție leasing
daca soldul valorii reziduale este zero atunci la fact de inchidere a leasingului se mai plateste tva?
se poate intocmi bilant la luna octombrie 2011 la o firma care cere credit la o banca si in ce formular lucram?
daca nu vreau sa repartizez profitul de anii trecuti pe dividende pe ce alt cont as putea sa-l repartizez in ideea ca vreu sa dizolv firma?
daca sa scos un credit de la o banca pe firma si banca sa desfintat firma nereusind sa plateasca creditul, asociatii care l-au scos nu sint de gasit raminind eu singur in firma ,nu stiu ce sa fac cu suma inreg. inca in balanta de 80000lei?
ce nota contabila fac daca vind produse finit in italia la un client care este platitor de tva dar care nu sa inscris in registrul intracominitar?