Am avut un proces care eu l-am formulat.Pana la primul termen am vorbit cu un avocat sa ma reprezinte si a zis ca ma reprezinta .Onorariul de suces un procent din bani.La termen avocatu nu s-a prezentat dar si fra el am castigat.Asta a fost la Tribunal.La Curte unde a facut recurs partea adversatot singur am fost ne reprezentat.Onorariul il ma-ai datorez?
Am avut proces cu comisia locala si Romsilva ptr o suprafata de padurea in anul 2007.Am obtinut hotarare irevocabila favorabila mie.Comisia Locala m-a pus in posesie cu un sfert din suprafata castigata in anul 2008,iar restul a ramas sa ma puna in posesie m-ai tarziu,dar nici pana in momentul de fata nu m-a pus.Ce trebuie sa fac?
Am avut un proces la jud si l-am casticat.Partea adversa afacut recurs si a pierdut iarasi,iar hotararea a fost data irevocabila.Acasa m-ai vine comunicarea de la Tribunal,mentionez ca a trecut o luna de cand s-a judecat si nu am primit nimic. Ce trebuie sa fac ?
in 2007 am castigat in instanta 1hectar padure.Primaria m-a pus in posesie cu o,30 hectare in 2008 pe motiv ca restul mi-o da m-ai tirziu.Acum m-ai e valabila hotararea?Mentionez ca hotararea este irevocabila.
Cei care au castigat in prima faza la Tribunal si acuma dupa intrarea noi legi in monitoru oficial au proces la Curtea De Apel, noua taxa influienteaza decizia Curtii?
Am platit taxa de poluare in 2008 la AFP de unde apartin.Am actionat AFP in instanta unde am si castigat luna trecuta la Tribunal.Acum recursul la Curte mi l-a formulat DGFP si nu AFP cum ar fi fost normal. Eu pot contesta pe DGFP ca nu are parte procesuala?
Buna.Am platit taxa de poluare in2008 .Ca tot omu am actionat in instanta unde am si castigat in prima faza.Acuma la recurs unde judeca Curtea de Apel,poate sa influienteze aceasta noua taxa?Mentionez ca eu am actionat in instanta Administratia Finantelor,iar recul la formulat DGFP.Va multumesc!