avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Activitate Barbu1

Activitate Barbu1

Discuție divort
buna ziua sunt casatorit de 20ani si locuiesc cu sotia in casa socrilor in acesti ani am facut diferite imbunatatiri locuintei sotia s-a hotarat sa introduca actine de divort mentionez ca sotia detine un act de vinzare cu clauza de intretinerein acesti ani a decedat soacra iar eu m-am ocupat de tote cele imormantari si dupa am si eu o intrebare dupa terminarea divortului eu m-ai am vreun drept acolo
Răspuns la discuția salarizare
detin atestat de paza pentru ca am facut cursul de calificare bani in plus nu ne da decat sp0rul de noapte dar est ca
Discuție salarizare
Buna ziua . sunt angajat ca muncitor intretinere la o scoala cu un salariu de 840 ron din lipsa de personal ni sa impus sa efectuam serviciul de noapte(paza) am si eu o itrebare sporul de noapte ni se plateste la salariul de incadrare al unui paznic(620)ron este normal VA MULTUMESC
Răspuns la discuția C.I.M 4 ORE
daca fac sesizare lt i.t.m nu este posbil sa afle cine afacut sesizarea si sa mi-se desfaca c.i.m
Discuție C.I.M 4 ORE
buna ziua M-am angajat la un restaurant ca aj de bucatar cind m-am angajat patronul mi-a spus ca are o situatie financiara mai dificila si sa acept c.im de 4 ore pentru cateva luni desi eu lucrez norma intreaga a trecut de la angajare pina acum un an si eu am ramas tot cu c.i.m de 4ore refuzand sa-mi faca c.i.m de 8 ore ce sanse mai pentru al convige sa-mi faca contrct normal pentru timpul lucrat mentionez ca lunar efectuez in jur de 240 de ore
Răspuns la discuția fonduri europene resurse umane
multumesc pentru raspuns
buna seara am incheat un contract de formare profesionala prin programul de dezvoltare a resurselor umane 2007- 2013 prn S.C A.T.P furnizor de calificare pentru adulti cu sediul in pitesti in contractul respectiv se obliga sa acorde beneficiarului decontarea sumei de 75 ron decontarea transportulu si zilnic o subventie de 10 ron pentru hrana cursul a durat 6 luni pe data 30-11-2011am sustinut examenul pe care l-am reusit dar de atunci nu mi-sa eliberat certificatul de calificare si bani care rezultau din contract unde as-i putea adresa pentru a putea intra in posesia certificatului de calificar e si a banilor pentru mentionez ca m-am angajat si mi-se cere calificarea cursul a fost finantat din fonduri europene
Răspuns la discuția C.I care expira in mai
multumesc pentru raspunsul dat
buna ziua amsieu o intrebare vreau sa plec in germania cu contract de munca pe un an dar mi-se expira c.i in luna mai voi avea probleme la intoarcera in tara
buna ziua am si eu o intrebare,lucrez cu contract de munca perioada nedeterminata as dori sa-mi i-au concediu fara plata pentru a pleca la munca in franta dar angajatorul tate care trimite in franta vrea sa-mi faca carte de munca se poate fara a intrerupe activitatea la societatea unde lucrez asta pentru ca nu mise face contract de munca decit pentru un an si as dori dupa ce mi-se expira contractul sa revin la vechiul loc de munca