buna ziua sunt casatorit de 20ani si locuiesc cu sotia in casa socrilor in acesti ani am facut diferite imbunatatiri locuintei sotia s-a hotarat sa introduca actine de divort mentionez ca sotia detine un act de vinzare cu clauza de intretinerein acesti ani a decedat soacra iar eu m-am ocupat de tote cele imormantari si dupa am si eu o intrebare dupa terminarea divortului eu m-ai am vreun drept acolo
Buna ziua . sunt angajat ca muncitor intretinere la o scoala cu un salariu de 840 ron din lipsa de personal ni sa impus sa efectuam serviciul de noapte(paza) am si eu o itrebare sporul de noapte ni se plateste la salariul de incadrare al unui paznic(620)ron este normal VA MULTUMESC
buna ziua M-am angajat la un restaurant ca aj de bucatar cind m-am angajat patronul mi-a spus ca are o situatie financiara mai dificila si sa acept c.im de 4 ore pentru cateva luni desi eu lucrez norma intreaga a trecut de la angajare pina acum un an si eu am ramas tot cu c.i.m de 4ore refuzand sa-mi faca c.i.m de 8 ore ce sanse mai pentru al convige sa-mi faca contrct normal pentru timpul lucrat mentionez ca lunar efectuez in jur de 240 de ore
buna seara am incheat un contract de formare profesionala prin programul de dezvoltare a resurselor umane 2007- 2013 prn S.C A.T.P furnizor de calificare pentru adulti cu sediul in pitesti in contractul respectiv se obliga sa acorde beneficiarului decontarea sumei de 75 ron decontarea transportulu si zilnic o subventie de 10 ron pentru hrana cursul a durat 6 luni pe data 30-11-2011am sustinut examenul pe care l-am reusit dar de atunci nu mi-sa eliberat certificatul de calificare si bani care rezultau din contract unde as-i putea adresa pentru a putea intra in posesia certificatului de calificar e si a banilor pentru mentionez ca m-am angajat si mi-se cere calificarea cursul a fost finantat din fonduri europene
buna ziua amsieu o intrebare vreau sa plec in germania cu contract de munca pe un an dar mi-se expira c.i in luna mai voi avea probleme la intoarcera in tara
buna ziua am si eu o intrebare,lucrez cu contract de munca perioada nedeterminata as dori sa-mi i-au concediu fara plata pentru a pleca la munca in franta dar angajatorul tate care trimite in franta vrea sa-mi faca carte de munca se poate fara a intrerupe activitatea la societatea unde lucrez asta pentru ca nu mise face contract de munca decit pentru un an si as dori dupa ce mi-se expira contractul sa revin la vechiul loc de munca