Buna ziua.Am si eu o nelamurire am avut un apartament la parterul unul bloc ulterior apartamentul a fost vandut avand un beci facut as vrea sa stiu daca noul propietar este in masura sa foloseasca beciul cu toate ca nu a fost cumpatat cu tot cu beci,,,ce pot face in masura in care persoana repectiva sustine ca este dreptul ei la beci.Va multumesc daca veti putea sa imi dati un raspuns
Sotul meu este decedat de 8 ani am doi copii care in urma decesului tatalui lor ce dreptutri avem in pamantul ramas de socrii mei si de casa.Au dreptul numai copii la mostenire sau si eu in calitate de sotie
Am avut un apartament ipotecat luat de banca si am fost evacuata din el la aproximativ un an de zile primesc de la executor ca trebuie sa mai returnez o suma de bani deoarece apartamentul scos la licitatie banca spune ca nu a recuperat toti bani.Este posibil asa ceva sau ce pot face in acest caz este vorba de 110 mil inca care eu trebuie sa ii returzez si mi-au facut o poprire pe acest caz.
Am o poprire pe pensie dar am mai primit o instintare unde am inca o poprire este posibil sa se faca doua popriri de pe pensie deodata.Va multumesc daca imi puteti raspunde
Buna.Am o intrebare la care as dori un raspuns.Pe scurt este vorba de mine si inca trei frati pe care ii am.O sora a facut un copil iar parinti mei l-au trecut pe numele lor tinand cont ca pentru noi este ca nepot.Are acealesi drepturi ca si noi in cazul decesului tatalui meu sau nu??Are drept de mostenire in parti egale ca noi??
Buna ziua.Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.Sotul meu a murit acum 4 ani avem o datorie la cec ce s-ar putea intampla daca eu si copii mei avem succesiune facuta si nu am mai putut plati chear la zi toate ratele mentionez ca este apartamentul cu ipoteca.As dori un raspuns daca se poate.Va multumesc.
In cazul in care ai de achitat o taxa judiciara de timbru pentru fondul cauzei,sub sanctiunea darii de debit si taxa de timbru in apel sub sanctiunea anularii apelului daca nu ai posibilitatea de a o plati ce se poate intampla.Astept un raspuns va multumesc mult
Sotul meu a decedat in urma unui accident de munca am fost intr-un proces cu firma respectiva dar am pierdut si acum sunt in recurs mi s-a dat sa platesc cheltuielile de judecata firmei ceea ce mi se pare anormal din moment ce ei nu m-au ajutat cu nimic.Ce pot face in cazul recursului daca nu am avocat.Cei doi copii pe care ii am acum cand a decedat tatal lor erau la scoala fiica in clasa 12 iar baiatu trecea in clasa 9.Imi puteti da un sfat.