avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Activitate stefanbg

Activitate stefanbg

AM ÎNȚELES DE LA O PERSOANA CARE VREA SA IASA LA PENSIE ANUL ACESTA CA GRUPA NU SE MAI PUNE LA CALCULUL PENSIEI...ESTE ADEVARAT?MULȚUMESC!
BUNA ZIUA! DACA UN SALARIAT NU S A PREZENTAT LA MUNCĂ 3 ZILE, I SE POATE DESFACE CONTRACTUL DE MUNCĂ?
Buna ziua!
As vrea sa stiu daca pentru o unitate scolara achizitiile de orice fel (materiale de curatenie, rechizite, materiale de intretinere) in valoare de 2.500 - 3.500 lei, achizitia acestora este obligatorie prin SEAP sau nu ?
Multumesc
La o unitate de invatamant care achizitioneaza materiale de curatenie, intretinere, papetarie, etc. se pot face achizitii direct de la furnizor si nu prin SEAP, daca valoarea unei facturi este de pana in 3.000 lei?
Discuție AUTORIZATIE ISU
Bună ziua!
Pentru o unitate de învățământ care deține 2 corpuri de clădire -clădire liceu construită în anul 1970 și sală de sport construită în anul 2004,iar pentru liceu am autorizație ISU din anul 2004.
Întrebarea mea este pentru sala de sport am nevoie de autorizație ISU, sau autorizația pentru liceu este valabilă și pentru sala de sport, având în vedere anul construcției - 2004 și anul dobândirii autorizației ISU - 2004?
Mulțumesc pentru răspuns!
in cazul in care la o institutie de invatamant cu 3 paznici angajati, acestia nu realizeaza intr o luna numarul de ore ( de exemplu 20 zile lucratoare inmultit cu 8 ore = 160 ore / luna), iar ei sunt chemati in zilele de sambata si duminica pentru a efectua numarul de ore din luna, orele lucrate sambata si duminica vor fi pontate dublu?
am nevoie urgenta de un raspuns de la un tribunal din Franta
am girat pe cineva in 2008 care a decedat pe teritoriul francez, si nu aputut plati decat 2-3 rate la imprumut.Pentru ca asigurareain caz de deces sa fie platita, avem nevoie de un document in care sa se dovedeasca gradul de alcoolemie si ca nu a fost sinucidere.Avocatul nostru a facut adrese catre acest tribunal dar nu primeste nici un raspuns de luni de zile.
Am nevoie urgenta de acest document ( care noi credem ca exista la dosar atunci cand sa- efectuat expertiza medicala), dar nimeni nu ne da raspuns. Ce mai putem face? Cui ne putem adresa sau la cine sa mai apelam?
Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!! -de luna viitoare opreste rata pe salariu( eu sunt bugetara cu 700 ron/ luna, sotul nu are servici, cu 2 copii)
Astept raspuns, va rog!
Cu stima!