avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate jojo2

Activitate jojo2

Buna ziua,

Doresc sa ma inscriu la un concurs in administratia publica avand urmatoarele conditii de studii/specializari: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, in domeniul/specializarea contabilitate si informatica de gestiune, finante-contabilitate. Eu am obtinut diploma de master in domeniul Contabilitate, programul de studii: Contabilitate, Audit financiar si Expertiza Contabila.
As dori sa stiu daca ma incadrez cu aceasta diploma de master pentru inscrierea la acest concurs.

Va multumesc
Dacă am scos aceasta adeverință pentru a o depune la un concurs acum 2 luni.. Mai este valabila acum pentru a o depune la un alt concurs??

jojo2 a scris:

Bună ziua.
Ce valabilitate are o adeverință vechime în munca de la emitere?

Bună ziua.
Ce valabilitate are o adeverință vechime în munca de la emitere?
Răspuns la discuția stimulent de insertie 01.07.2016
multumesc pentru promptitudine ca de fiecare data si de raspunsurile dumneavoastra concise si corecte
Pentru a putea beneficia de stimulentul de insertie de pana la 3 ani/respectiv 4 ani ptr copilul cu handicap in cate zile lucratoare sau calendaristice sunt obligat sa depun cererea? mentionez ca data nasterii copilului e 15.06.2016. Pot beneficia de stimulentul de insertie si pe luna iunie 2016(luna nasterii copilului)?mentionez ca vreau sa intru direct cu stimulentul de insertie.
Va multumesc mult
Cel mai mult ma interesa garsoniera sa o cumpar ca pentru asta am rezervat-o si am convenit un pret. Eu nu mai am 5000 de euro ca plata era cash in 2 transe. Ne se poate pastra pretul convenit initial? trebuia sa scrie expres FERM in dreptul pretului?
Va multumesc pentru timpul acordat.
pretul imobilului este de 26000 euro si in paranteze scrie in litere
scrie ca imi va restitui dublul sumei avansului platit
Am incheiat un contract de rezervare al unei garsoniere in 15 iulie 2015 in calitate de promitent cumparator si am achitat in aceeasi zi 500 de euro cu titlu de avans.
Suma de 17.500 de euro urma sa se achite la autentificarea antecontractului in data de 15.08.2015, se specifica in contractul de rezervare, iar
iar restul sumei de 8000 de euro la autentificarea contractului de vanzare cumparare.
Din cauza exclusiva a vanzatorului promitent s-a amanat constructia blocului de apartamente unde urma sa-mi achizitionez garsoniera.
Zilele acestea am fost anuntat ca blocul se va ridica si pretul de vanzare nu mai este cel din contractul de rezervare ci marit cu 5000 de euro.
Mentionez ca nu am vrut sa renunt la garsoniera datorita zonei bune langa metrou si a pretului stabilit la acea data de 15.08.2015 de 26.000 euro.
Este legal ce face dezvoltatorul?
Ce se intampla daca nu convenim pentru noul pret cerut de dezvoltator?
Eu nu am de unde sa mai aduc 5000 de euro
Multumesc mult. Astept un raspuns va rog frumos.
Buna ziua,

As dori sa stiu daca un politist poate participa la emisiuni de televiziune ca si concurent (emisiuni de genul concurs-divertisment)?


Va multumesc