avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Activitate krinregal

Activitate krinregal

Discuție urmasi
tatal meu a murit in 2001 a ramas doar mama iar eu mai am un frate,dupa moartea tatalui meu mama nu a facut sucesiunea pe casa eu ce drept am asupra acestei case?si ce pasi trebuie sa urmez in cazul in care raportul dintre mine si mama nu este f bun?
in timpul casatoriei eu si fostul meu sot am cumparat un teren si parintii mei mi-au cumparat masina dar sotul meu a trecut-o pe numele lui,in urma cu 2 ani am divortat si ceea ce eu vreau sa stiu ce mi se cuvine mie si cam cat ar costa un partaj.va multumesc
Discuție o intrebare
tatal meu a murit in anul 2001,dupa moartea sa mama nefiind in tara nu a facut nimic,as vrea sa stiu ce trebuie facut in acest cas niciun membru al familiei nu locuieste in romania,exista un apartament care inca mai figureaza pe numele tatalui meu,ce pasi trebuie sa urmam pt a face ca totul sa devina legal in privinta noastra a copiilor si a mamei.va multumesc
Răspuns la discuția o informatie-partaj
va multumesc,deci pe intelesul meu legal am dreptul la 50%
Răspuns la discuția o informatie-partaj
DA,ASTA STIU CA E DESTUL DE COMPILCAT,SINGURUL LUCRU CARE EU VREAU SA-L STIU E CE DREPTURI AM EU IN ACEASTA ISTORIE SI DACA EU IMI POT RECUPERA MASINA SI LA ACEL PAMANT CE IMI REVINE MIE DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL ,LA ACEA VREME EL A SCRIS INMPREUNA CU ACEL NOTAR 25 DE MIL,DAR IN REALITATE ACEL PAMANT EU I-AM TRIMIS 1500 DE DOLARI,IAR F MEU SOT SUSTINE CA CE SCRIE PE CONTRACT SE IMPARTE,PAI MI SE PUNE PE INIMA STIIND CAT DE GREU AM CASTIGAT ACEI BANII PRINTRE ATENTATELE DIN ISRAEL DIN ACEA VREME
buna dimineata.IN ANUL 2000 M-AM CASATORIT IAR IN URMA CU DOI ANI A AVUT LOC DIVORTUL EU NEFIIND IN TARA TOTUL S-A DESFASURAT IN LIPSA MEA.FIECARE DINTRE NOI AVAND UN AVOCAT.AS DORII SA STIU CE AS PUTEA SA FAC IN PRIVINTA PARTAJULUI SI CA SA MA INTELEGETI O SA POVESTESC.LA CASATORIE PARINTII MEI MI-AU FACUT CADOU BANI PT A CUMPARA O MASINA IN CELE DIN URMA FOSTUL MEU SOT A CUMPARAT O MASINA,PT A PUTEA AVEA O CASA A TREBUIT SA PLEC IN ALTA TARA PT A FACE BANII NECESARI PT A CUMPARA UN TEREN SI DUPA UN AN AM TRIMIS BANI ACASA PT CUMPARAREA ACELUI TERE CU CASA LOCUIBILA LA VREMEA ACEEA,INTRE TIMP SIYUATIA CASNICIE NOASTRE S-A INRAUTATIT,DL MEU A VINDUT MASINA SI-A CUMPARAT O ALTA NOUA SPUNANDU-MI CA EU NU MAI AM DRETUL LA ACEA MASINA ODATA CE A VINDUTO PE CEA VECHE,IARASI PAMANTUL PRINTR-UN NOTAR PRIETEN DE AL LUI TRECAND IN ACTE O SUMA F MICA PT A PLATI TAXE MAI MICI DAR PE ACEL CONTRACT SUNT INCLUSA SI EU,CE SANSE AM CE AR TREBUII SA FAC?VA ROG SA MA AJUTATI SA INTELEG ACESTE LUCRURI ,CE DREPTURI AM?NU MA PRICEP DELOC LA ACESTE CAZURI,IN ASTEPTAREA UNUI RASP VA MULTUMESC ANTICIPAT
Răspuns la discuția cum obtin decizia de divort
imi pare rau,dar daca nu ati fi voi,noi ce ne-am face?:)oricunm va multumesc din suflet sarbatori fericite si multa sanatate.aaaa scz inca ceva:daca divortul a avut loc acum 2 ani si eu nu am fost in tara pt schimbarea actelor este o problema?
Răspuns la discuția cum obtin decizia de divort
stiti cam cat poate dura aceasta,vin intr-un mini concendiu in tara inainte de sarbatori si as dorii sa stiu pana la ce data vor lucra tribunalele in tara tinand cont de sarbatorile de iarna

va multumesc tuturor
divortul s-a desfasurat in urma cu 2 ani eu neprezentandu-ma la nicio audiere fiind plecata din tara,si momentan locuiesc in alta tara,doresc sa stiu cum pot obtine aceasta decizie de divort,unde trebuie sa merg si cui sa ma adresez