va rog sa-mi spuneti care este diferenta intre insolventa si faliment? fima la care lucrez ar putea fi declarata falimentara si as vrea sa stiu daca lucrul asta se va intampla, ce obligatii mai are firma fata de angajati? mentionez ca pentru luna noiembrie nu am primit bonurile iar pentru luna decembrie nici bonurile si nici salariile. ambele sunt mentionate in contractul individual de munca, cat si ziua de plata a acestora. ce am putea face noi, angajatii in aceste conditii?
multumesc.
va rog sa-mi spuneti care este diferenta intre insolventa si faliment? fima la care lucrez ar putea fi declarata falimentara si as vrea sa stiu daca lucrul asta se va intampla, ce obligatii mai are firma fata de angajati? mentionez ca pentru luna noiembrie nu am primit bonurile iar pentru luna decembrie nici bonurile si nici salariile. ambele sunt mentionate in contractul individual de munca, cat si ziua de plata a acestora. ce am putea face noi, angajatii in aceste conditii?
multumesc.
va rog sa-mi spuneti ce acte imi trebuie pentru a infiinta o statie gpl. Aveti idee la ce costuri se ridica infiintarea statiei? mentionez ca am societate. multumesc.
Daca sunt in somaj si sunt insarcinata cum se va calcula valoarea CM, C de maternitate si al celui de crestere a copilului? In functie de ce?
Multumesc.
As vrea sa stiu daca s-a schimbat codul muncii? Care sunt obligatiile angajatorului fata de angajati in momentul in care firma da faliment si astfel toti angajatii sunt concediati? La cate salarii compensatorii au dreptul salariatii? Multumesc.
Buna,
Sunt angajata la o firma care se pare ca va intra in faliment iar eu sunt insarcinata in prima luna. Va rog sa-mi spuneti cum este mai bine sa procedez in momentul in care se va incheia activitatea? Sa intru in somaj? Sa incerc sa gasesc un alt loc de munca? Avand studii superioare, o vechime de peste 4 ani in munca si la un salariu brut actual de 1800 lei care va fi valoarea somajului?