avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate lorma

Activitate lorma

Răspuns la discuția Se poate revendica...
va multumesc
...Se poate revendica o proprietate imobiliara detinuta de bunic daca nu am facut notificare pe legea 10/2001 in termenul legal ?
Răspuns la discuția SOMAJ (venit suplimentar)
Va multumesc,asa am sa fac.
Buna ziua,

- Este foarte posibil ca in curand sa fiu disponiibilizata.Se intampla ca detin niste terenuri in tara,doar unul este arendat din care primesc o suma pe an,restul nu le am arendate.In aceste conditii imi poate spune cineva daca pot incasa o eventuala indemnizatie de somaj,am vechime 20 ani.

- exista si posibilitatea de a-mi plati singura la bugetul de stat CAS-ul astfel incat sa nu mai ies in somaj si sa nu imi intrerup pentru o perioada "vechimea".Unde se platesc aceste contributii si ce hartii trebuiesc completate (unde ?) in acest sens. Va multumesc
Multumesc mult celor care mi-au raspuns :)
Daca va referiti la persoana care-l ocupa in acest moment...Este gol,nu stiu daca cel cu 25% care a locuit ultima data acolo mai are adresa pe buletin sau si-a facut mutatie
Va multumesc.Cred ca totusi instanta imi va da mie prioritate avand 75% din mostenire sa cumpar cele 25% ale dansului.Exista alte criterii care ar putea sa ma dezavantajeze in instanta in acest caz altele decat cel mentionat de mine ?
As vrea sa achizitionez un apartament.Proprietarii(caci sint doi prin actul de succesiune) au 75 respectiv 25 la suta cota din respectivul apartament.Cel cu 25% nu vrea deocamdata sa iasa din indiviziune.Pot eu legal sa cumpar doar cele 75% de la celalalt propietar urmand sa ma judec cu cel care nu vrea azi sa iasa din indiviziune ? Va multumesc
...
Răspuns la discuția Se mai pot cere despagubiri ?

El are un extras de la Arhivele Statului in care acele anexe si alte bunuri sint trecute intr-un tabel ca apartinand familiei la data confiscarii.