Buna ziua, am si eu o problema am un contract de colaborare pentru web design incheiat cu o societate, dupa ce am creat site-ul pentru societatea respectiva administratorul nu a mai dorit site-ul cerand banii care au fost platiti in avans inapoi si acum trimitand o notificare de la un avocat ca noi nu ne-am respectat contactul.
Cum se procedeza in astfel de cazuri ?
Buna ziua, am un client care pretinde ca contractul de colaborare pt. prestati servicii IT nu a fost indeplinit, adica este vorba de crearea unu site web, unde au fost create doua variante avand in vedere ca inainte de incheierea contractului au fost prezentate o schita cu un link cu versiune demo iar acesta fiind de acord, termenii au fost fixati de la bun inceput prin introducerea acelor link demo in contract, iar dupa ce creem prima versiune a site-ului a refuzat-o, dupa ce am finalizat-o, desi putea sa o vizualizeze, crem si a doua versiune demo si acesta ia fsot prezentata iar dupa ce lucrez aproximativ o luna si jumatate , bine inteles in timpul asta venind cu sugestii sub forma obligatorie care nu erau trecute in contract ne trimite email cu incetarea contractului dat fiind facptul ca site trebuia daor migrat de contul de gazduire al clientului si cu cererea de rambursare a platii facute in avans.
Buna seara, doresc sa imi fac dosarul de somaj dar mai imi trebuie o adeverinta medicala din care sa rezulte ca sunt apt de munca sau eventuale restrictii medicale.
Buna ziua, am contactat un credit de nevoie personale de la Banca Transilvania, anul trecut si din cauza ca am fost concediat, postul a fost restructurat, din luna August nu mai pot plati cele 4 luni ramase ce urmari ar fi , daca nu achit lunile restante sau ce solutii ar fi sa pot amana acele luni pana la gasirea unui post inca cadrul altei companii ?
Buna seara , daca cumpar un obiect/serviciu/soft prin intermediul site-ului de plati online PayPal , pot atasa chitanta obtinuta de la ei in contabilitate ?
Buna seara , am SRL deschis de 1 an cu activitate principala 569 ( realizarea de softuri la c-da orientate catre client) mai pe scurt creez site-uri si as dori sa stiu daca cumpar si revand un domeniu + gazduire web ce cod caen ar trebui sa merg la registrul comertului sa activez ?