Ce acte trebuie pentru a face invitatie pentru obtinere viza unui cetatean pakistanez?
Clientul are dreptul sa ceara primirea informatiilor la adresa de resedinta la cerere. este un drept existent. Faptul ca tanti din agentie refuza acest drept si in centrala ne este comunicat altceva este o mica diferenta. reformulez. daca nu se poate in agentie unde suntem trimisi unde sa mergem, sa trimitem cererea direct pe centrala. astept alte pareri cu toata stima. multumesc
Se poate cumva sa fac vreo cerere sa cer bancilor sa nu mai trimita scrisori pe adresa din buletin. Chiar daca le-am dat si alta adresa, ei tot acolo trimit. Ceva cu confirmare de primire sau nu stiu sa nu mai trimita acolo. Nu mai locuiesc la adresa respectiva de mult timp, stau doar parintii batrani care se sperie si daca e o scrisoare informativa doar.
Am si ceva probleme financiare si probabil o sa intarzii cateva saptamani cu plata si mi-e sa nu le cauzez probleme de sanatate.
As putea reclama si la OPC?
si daca exista repartitoare dar administratorul refuza sa mai fie folosite in tot blocul?
Este normal daca un apartament in care nu locuieste nimeni, cu 0 persoane trecute la intretinere are de achitat 320 RON la caldura, In conditiile in care un alt apartament de acelasi fel are de achitat 400 RON cu 4 persoane?. Raspunsul administratorului este ca asa se face repartitia pe apartament ca asa scrie in regulament.
Din cunostintele mele personale, cunoscand un caz de acest gen la prieteni, daca banca va face ceva in acest caz se poate face. Se face partaj pe bunul respectiv, daca nu l-ati facut la divort, urmand ca partea dansului sa fie revendicata de banca. Acum avand in vedere ca au trecut 3 ani nu cred ca mai este cazul. Procedura de executare silita incepe intre 90-120 de zile, dupa 1 an banca incearca sa recupereze prin instanta suma respectiva. Eventual posibil sa fie urmarit pe conturile personale pentru a i se face poprire, sau pe un viitor salariu.
Cel mai bine mai consultati persoanele de specialitate. Eu v-am spus cam posibilitatile.
am inteles. deci oricare ar fi speta unui posibil conflict atat intre persoane juridice cat si fizice, atat timp cat persoanele respective sunt in viata nu se poate indrepta nici o datorie catre rude?M-am linistit.
Contabila sustinea ca ar exista legea data din 2004 parca, care nu e aplicata, dar conform careia datoria persoanelor juridice se poate indrepta catre rude.
Am o speta, discutam ieri cu o contabila si a sustinut urmatoarele. In cazul in care in firma este un debit restant fata de stat si furnizori, datoria se indreapta catre administrator, dar in cazul in care se castiga un proces contra firmei cu o terta persoana fizica sau juridica va raspunde si asociatul cu suma de bani. Daca acestia nu au bunuri personale, datoria se va indrepta catre rudele acestora.
Intrebarea mea este:
- exista vreo lege care sa indrepte datoria administratorului sau a asociatului catre rude?
- datoriile fata de stat si furnizori se indreapta si catre asociati?
- ce impact are toate aceste probleme pentru un asociat? si daca da cum se poate evita acest lucru, toate intamplarile nefiind culpa acestuia
mentionez ca firma este un caz real si urmeaza sa fie trecuta cu incetare activitate