multumesc.Problema este ca au spus ca vezi doamne nu ar avea dreptul ca a avut o proprietate in garnizoana unde lucreaza.faptul ca am vandut-o nu ne ajuta cu nimic..:(
Imi spuneti va rog asa este? Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Doar daca ar parasi garnizoana Bucuresti atunci ar primi.Nu mi se pare normal.Atata timp cat numai avem proprietate mi se pare absurd ...:( ca acum cand numai avem proprietate sa nu ni se acorde acest drept.
Buna seara.
Pana de curand am avut o garsoniera proprietate comuna cu sotia in Ilfov.Am vandut-o si cum deocamdata nu ne putem lua altceva ne-am schimbat adresa din buletin in provincie la parintii mei.
Intrebarea mea este: Locuind in Bucuresti cu chirie pot beneficia de compensatie de chirie data de mapn? Multumesc.
Vreau sa va expun o situatie si va rog sa imi dati o explicatie juridica .Multumesc!
Avem o garsoniera care este sub ipoteca.Am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca-Credit in valoare de 10220 euro luat pe 25 ani. ( 2007).In momentul de fata mai avem 8440 euro .Este creditul pe numele sotului meu.Are o problema cu o firma de recuperare credite ( KRUK) care l-a dat in judecata pentru un credit luat tot in anul 2007 la care nu a platit nimic.Creditul a fost in valoare de 2500 euro.( fara ipoteca)
Creditul lipotecar suntem cu plata la zi.
Firma KRUK -l-a dat in judecata in anul 2012 pentru recuperarea prejudiciului care in momentul de fata ( credit cu chelt de judecata a ajuns undeva la 4500 euro)
S-a facut expertiza pentru garsoniera si i-a dat dat o valoare de 13 870 euro.
Problema este urmatoarea;
Garsoniera este pe numele meu si al sotului ( creditele ambele pe numele sotului-eu codebitor la cel cu ipoteca)
Deocamdata se judeca dar imi puteti spune ne poate lua casa? Cu partea mea cum ramane? va multumesc daca imi raspundeti.
Imi spuneti va rog daca proprietarul are adresa de buletin in sectorul 3 si imobilul pe care urmeaza sa il inchirieze este in sectorul 6 , la care anaf trebuie mers pentru inregistrarea contractului.
Eu din cate stiu la adresa din buletin a proprietarului.
Va rog sa ma lamuriti
Multumesc!
Imi spuneti va rog daca nu am depus aceste declaratii la timp ( azi am aflat ca se pot depune si pe 0) desi contabilul cu care colaboram a zis ca nu depun nimic, le mai pot depune maine? cat sunt amenzile? :( multumesc..:sorry:
Care sunt conditile ca sa le pot depune pe 0/.Noi nu avem activitate economica .
Buna dimineata.
Mi-a expirat certificatul de handicap al fetitei pe 23 august 2014.Am dus actele pe care le-au cerut pentru reinnoire dar datorita concediilor in luna august nu a fost comisie.Va fi acum in septembrie( undeva in data de 11 septembrie).Intrebarea mea este: acum in septembrie primesc indemnizatia de insotitor? Din cate stiu eu platile se fac cu o luna in urma.Multumesc.Nu am gasit nimic legat de acest lucru.Eu primii bani i-am primit in luna octombrie ( certificatul era din septembrie-primul certifcat-)
Imi puteti spune va rog!!
cazierele fiscale imi expira pe data de 6 martie,Eu azi am depus dosarul la judecatorie.Deocamdata nu mi-au dat termen, astept, este necesar sa fac altele? sau astea sun ok?
ele cu siguranta numai sunt valabile la data cand se pronunta dosarul.
Ma puteti ajuta va rog cu un model de contract de comodat , eu am casa cu ipoteca ( am acordul bancii) pentru un ONG (eu fiind printre membrii fondatori)