O firma de leasing a depus 3 dosare de executare silita (exces de zel)
Apoi un alt executor a depus o alta cerere in alta speta
Pana acum am 4 popriri ( 3 leasing, 1 alta speta)
Azi angajatorul meu a primit o crere din partea altui executor nu stiu detalii inca dar presupun ca este alta speta ...
Deci deja se popresc 50% si a mai aparut si aceasta cere, eu nu am primit nimic la adresa unde locuiesc ... deci daca nu am o hotarare judecatoreasca cum sa fac o contestatie ca nu stiu unde si nici la ce .. chiar a devenit peste puterile mele si nu mai pot suporta ...
Sunt intr-o situatie mai ciudata, am deja o proprire de 50% instituita pe contul bancar unde primesc salariul si azi am primit la birou o cerere de la un alt popritor sa mi-se retina 33% din salariu de la angajator.
Din cate stiu eu 50% este cuantumul maxim care poate fii retinut, nu stiu ce sa mai fac nu am fost pus in situatia asta nici o data si nici nu cunosc pe nimeni care a trecut prin asa ceva ...
Buna ziua,
Este posibila reducurea cuantumului unei popriri ?
Conditiile sunt urmatoarele :
In 2010 sa instituit de catre o firma de leasing 3 popriri diiferite , cate una pentru fiecare contract .
Conform codului vechi din cate am inteles fiind mai mult de doua popriri popritorul are dreptul legal sa retina pana la 50% .
Acesta fiind si cazul meu , mi-se retine in fiecare luna 50% din veniturile salariale cea ce personal mi-se pare extraordinar de mult si un pic abuziv , este adevarat ca sunt 3 popriri si este la fel de adevarat ca este acelas popritor .
Recunosc si sunt de accord cu faptul ca trebuie sa platesc dar ...
Multumesc pentru raspuns , am citit OG nr. 41/2003 nu am gasit nimic de genul acesta . Totusi este o problema care ma tot framanta de foarte mult timp si as vrea sa o rezolv .
O ultima intrebare , daca am inteles eu bine trebuie sa ma adresez Serviciului de Evidenta a Populatie de pe raza domiciliului meu ? (sectia de politie)
Buna ziua ,
Din motive personale si pentru ca este umilitor as dorii schimbarea numelui .
Intrebarea este , pot sa initiez acest demers daca ma aflu in perioada de probatiune ?
As dori sa stiu daca pot infiinta o societate comerciala in conditiile in care in anul 2011 am fost condamnat la o pedeapsa cu suspendare pentru urmatoarele fapte :
1. complicitate la tentaiva de furt
2. fals material in inscrisuri oficiale .
Pedeapsa se intinde pe o perioada de 2 ani cu suspendare si 5 ani perioada de incercare sub supraveghere , daca este necesar pot da mai multe detalii cum ar fi numarul de dosar , etc .
Ma refeream la faptul ca abele tari sunt in UE si ma gandeam ca este mai usor dar din cate inteleg eu trebuie sa infiintam aici o societate , nu putem lucra pe societatea din Germania ?
Buna ziua ,
Angajatorul meu este o socitate din Germania cu forma juridica GmbH .
Intrebarea este poate aceasta societate sa inchireze un birou in Romania pentru departamentul de IT al societati ?
Este legal sa isi relocheze aici un departament (ca si societate din Germania) ?
Trebuie deschis un punct de lucru in Romania ?
Va multumesc pentru raspunsul ferm si rapid .
Nu am venituri si nici nu am inregistrat nici o data venituri .
Daca ati putea sa imi mai dati un indiciu referitor la unde ar trebui sa ma duc in vederea solicitari acestei scutiri.
Locuiesc in Bucuresti sectorul 3 .
Deasemenea cred ca este important sa precizez ca , cuantumul este de 7200 lei si ca nu am fost obligat la plata in solidar cu nici unul dintre coinculpati iar suma respectiva se refera doar la plata cheltuielilor judiciare.