avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Activitate goina4444

Activitate goina4444

Intr-un proces de lovire si alte violente singura proba este o filmare video,de la un magazin,Cum se poate anula proba cu filmarea video?
Discuție testament
Buna ziua,daca o persoana a facut un testament si vrea sa faca altul,testamentul vechi trebuie anulat?De asemenea beneficiarul testamentului daca mai are un frate si acesta nu este trecut in testament are si acesta drept la avere?Multumesc,
Dar numarul de dosar de unde il aflu?
La politie sa depun cerere sau la parchet?
Buna ziua,am facut o plangere pentru lovire si alte violente,distrugere si amenintare de 4 luni si nu am primit nici un raspuns(au fost audiat ,de asemenea si faptuitorii si martorii) nici nu stiu nr de dosar,cum ma pot interesa ce s-a intamplat in dosar.
buna ziua,un cetatean basarabean cum poate obtine cetatenia romana sau macar rezidenta,multumesc
dar in masina au mai fost 3 persoane si daca declara toti la fel
Buna dimineata,o nepoata de-a mea a fost in masina cu cineva care s-a rasturnat intr-un canal iar respectivul nu detinea permis de conducere.La nepoata mea ia fost rupta coloana vertebrala si o vertebra a intrat in maduva spinarii,trebuind sa faca o operatie unde numai suruburile au costat 7000 lei,precizez caci nepoata mea este minora.Respectivul a adus la accident un prieten de-al lui si respectivul a spus caci a condus el,punand-o si pe nepoata mea sa zica la fel.Acum de la accident a trecut cam 2 ani si cel care acondus masina nu a platit nici acum banii de suruburi macar care au fost dati de mine.Intrebarea mea este daca respectivul mai poate fi actionat penal si daca nu mai primesc nici un ban ?Multumesc.
buna ziua,acum 14 zile,am avut o tamponare cu o alta masina care avea rca la [EDITAT] si find vinovat soferul din masina cealalta care a si recunoscut,ne-am deplasat la sediul [EDITAT] unde se fac declaratiile pt intelegere amiabila,a venit inspectorul de daune a fotografiat si inca nu am primit nici un raspuns,intrebarea mea este daca societatea de asigurari nu are un termen in care sa dea un raspuns?Multumesc.
buna dimineata,am un ifn(amanet) si sant pe la inceput,as avea o intrebare cum se face inregistrarea in contabilitate a abandonului de contractbiectului ce a ramas in prin contract cat se bate in casa intreaga suma sau numai comisionul(adaosul) pt impozitul pe venit.Multumesc