avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate gabygaby

Activitate gabygaby

In codul fiscal la articolul 42 litera a scrie ca o organizatie umanitara, sindicala, CAR si altele, pot sa acorde ajutor social / umanitar neimpozabil membrilor sai. Exista vreo reglementare legala care sa limiteze sau sa conditioneze acordarea ajutorului social neimpozabil?
o societate comerciala daca deschide un proces catre o alta persoana juridica sau persoana fizica si cere daune morale trebuie sa plateasca taxa de timbru?
am inteles ca trebuie platita suma de 10% din cat se cere despaguire, este corect?
Discuție pichetare
buna seara, in fabrica sunt 2 sindicate unul reprezentativ si altul nu. vrem sa organizam o pichetare. sindicatul nereprezentativ poate sa organizeze pichetarea?
Răspuns la discuția sentinta pe portal
multumesc pentru raspuns, dar eu nu inteleg de ce mi-a respins-o.....ca nu am cerut mare lucru, decat sa mi se spuna daca trebuia sau nu sa primesc si bonurile de masa.
sunt din ce in ce mai nedumerit.
pe portal la setinta scrie asa: Respinge cererea de lămurire a dispozitivului deciziei nr. ......, ca neîntemeiată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţa publică.
pai de ce mi-o respinge????
buna seara,
Am o mare nedumerire cu privire la aplicarea contractului colectiv de munca la ramura. La ramura "x" ca nici nu conteaza care e pana la urma, exista un CCMR. Patronul meu spune ca acest contract colectiv de munca la ramura nu se aplica si la firma noastra intrucat nu este parte semnatara a CCMR. Are sau nu dreptate, pentru ca in contract am citit ca se aplica tuturor celor care desfasoara activitati ramura X???????????????