avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Activitate raj4o

Activitate raj4o

Răspuns la discuția lpoteca de catre asociatie
domnule consultant eu vreau sa fac un credit ipotecar.datorita faptului ca am acest privilegiu mi sa spus sa aduc adeverinta de la asociatie precum ca ar fi de acord si cu acest credit ipotecar de rang 2 .asociatia avand ipoteca rang 1.asociatia nu vor sa imi dea adeverinta. ce pot face in acest caz?
buna ziua. legea ipotecarii de catre asociatie se aplica tuturor celor care au datorii la intretinere?daca da de ce vicepresedintele care in februarie 2013 avea datorie de peste 7000 ron iar secretarul avea peste 10000 datorii cumulate nu au aceasta ipoteca sau privilegiu ?> pe cand in acelasi an cu o datorie de 5300 mi sa pus privilegiu.pot sa dau in judecata asociatia pentru favoritisme si pentru discriminare?
Răspuns la discuția Ipoteca pe apartament
vin cu o alta intrebare. am ipoteca de grad 1 pusa de asociatie iar banca la care fac un credit ipotecar vrea sa puna ipoteca de grad 2 .vreau sa stiu imi trebuie de la asociatia de proprietari vreo adeverinta ca sunt ei de acord? si daca NU ce acte imi trebuiesc pentru ca banca sa aiba ipoteca de grad 2?
Răspuns la discuția Ipoteca pe apartament
in legatura cu ipoteca impusa de asociatie am platit suma de 3150 debit in octombrie 2014 iar pentru suma de 2150 reprezentand penalitati am facut un angajament de plata cu apaterm galati de scaderea penalitatilor platind direct la ei o perioada de 12 luni doar factura caldurii, Intrebare--- pot scoate acum adeverinta ca am platit debitul si cu angajamentul de plata anexat sa scot apartamentul de sub aceasta ipoteca?
Răspuns la discuția Ipoteca pe apartament
acum eu pot face un imprumut ipotecar daca am platit debitul fata de ei?
asociatia de proprietari poate pune ipoteca pentru un debit de 5300 de lei?
trebuie sa fac un imprumut cu ipoteca dar asociatia de locatari a ipotecat apartamentul pentru suma de 5300 am achitat datoria restanta de 3150 iar la penalitatile de 2150 am facut cu apaterm angajament de plata pe 12 luni pentru a fi scazute.acum ce trebuie sa fac pentru a il scoate de sub ipoteca cu asociatia?
va rog ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Răspuns la discuția Inceperea constructiei unei case
eu nu ma apuc sa fac sapatura fundatiei pana nu primesc autorizatia doar sa incep sa fasonez fierul si sa incep sa imi pregatesc cofrajele.pot sa fac acest lucru?
sunt pfa si ar trebui sa incep constructia unei case dar nu a iesit autorizatia de constructie.pot sa incep sa fac organizare de santier sa incep sa imi pregatesc fierul si celelalte materiale cofraje etc.?
Răspuns la discuția somaj
dar daca trimit aceasta cerere prin confirmare de primire cat ar trebui sa astept ca fara aceasta anexa nu pot iesi in somaj