avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate dragosmusat

Activitate dragosmusat

Avem o angajata careia i-a incetat suspendarea CIM ( crestere copil)in data de 30 aprilie. Nu a dat nici un semn pana acum, nu reusim sa o gasim. Ce putem face in aceasta situatie. Cum ii putem inceta CIM?
Cum procedez in cazul unei salariate careia ii inceteaza suspendarea CIM ( concediu crestere copil) in data de 23.05 si vrea sa-si inceteze activitatea in aceeasi zi?
Răspuns la discuția sporuri- inregistrare in revisal
Mai exact. Un salariat a efectuat din ianuarie 2012 si ore de noapte. Sporul pentru orele de noapte a fost platit, dar el nu a fost evidentiat in REVISAL. Il mai pot introduce acum si cum?
Răspuns la discuția sporuri- inregistrare in revisal
dar aceste sporuri nu au fost inregistrate la incheierea ctr de munca.mai pot fi inregistrate acum?
In cazul in care sporurile nu au fost inregistrate in REVISAL in momentul acordarii, se mai pot inregistra in momentul de fata? Daca aceste sporuri nu sunt permanente cum se inregistreaza in REVISAL? Multumesc.
Buna ziua,

In cazul in care un salariat a fost angajat pe perioada determinata, iar in ziua in care ctr inceta s-a luat decizia de a i se incheia contract pe perioada nedeterminata, i s-a emis o decizie de incetare a CIM pe per determinata si din ziua urmatoare i s-a incheiat CIM pe perioada nederminata, este gresit?
Stiu ca trebuia facut un act aditional la CIM cu modificarea duratei contractului, dar este gresit daca s-a proceat asa?

Multumesc
Răspuns la discuția SALARIZARE TESA
Multumesc pt raspunsuri.
Ceea ce vrea conducerea firmei este o metoda de salarizare pt personalul TESA raportata la productia din fabrica ( mic mobilier lemn), incepand cu salariul minim pe economie.
Poate face asa ceva fara a modifica CIM cu salariul de incadrare?
ex: un salariat TESA are 1500 lei. Conducerea vrea sa plece de la 700 lei, la care sa adauge sporuri....
Răspuns la discuția SALARIZARE TESA
exista o modaliate de salarizare legata de productie, ai sa se plece de la salariul minim brut pe economie pt tot personalul TESA?
Discuție SALARIZARE TESA
Care sunt modalitatile de salarizare pentru personalul TESA?
Exista vreo modalitate ca personalul TESA dintr-o intreprindere sa fie platit in cote procentuale la realizarile cifrei de afaceri?
Multumesc
cum se restituie sumele considerate ca fiind drepturi incasate necuvenit in urma verificarii modului de stabilire si plata aferente unui dosar de pensionare ( acestea au fost incasate pe o perioada de 2 ani)