Am inteles,insa am rugamintea sa-mi spuneti ce semnifica aceasta titulatura,,pretentii 6066,,.
Multumesc mult.
Buna seara.De curand am inaintat instantei o actiune pentru raspunderea patrimoniala a fostului angajator.Am rugamintea sa-mi spuneti ce inseamna,,pretentii 6066,,???.Face referire la vreun articol de lege?
Cu consideratie.
O seara buna.
Buna dimineata.Multumesc mult pentru raspuns.
Toate cele bune.O zi buna..
Buna seara.In urma unui proces,,litigiu de munca,,pe care l-am castigat intentionez sa inaintez instantei o noua actiune in care sa solicit societatii comerciale care mi-a desfacut contractul de munca disciplinar,daune morale si materiale generoase pentru daunele si pentru usile care mi se inchid in nas avand in vedere ca acest caz a fost mediatizat in domeniul in care eu imi desfasor activitatea.Evident ca nu mi-a adus nimic favorabil,din contra.Ce ma sfatuiti?Am sanse sa castig acest proces?Se poate atrage ,,raspunderea patrimoniala a persoanei care a intocmit documentele de desfacere a contractului de munca fara un temei legal?Va multumesc.Toate cele bune.
Buna ziua.Cunosc deja procedura avand in vedere ca pentru recuperarea drepturilor salariale am fost nevoit sa inaintez procedura de executare silita.Multumesc mult pentru sprijin.O zi frumoasa.
Buna ziua.Documentele cu care pot dovedi achitarea acestor cheltuieli sunt chitanta onorariului si documentul de imputernicire avocatiala.Banuiesc ca aceste documente trebuie prezentate.
Multumesc mult.
Buna ziua.Dupa castigarea unui proces mai exact un ,,litigiu de munca,,cum era normal am intrat in posesia comunicarii emise de catre instanta care este definitiva si irevocabila.La finalul acestei comunicari printre altele scrie,,deoarece pe parcursul procesului au fost solicitate ,,cheltuieli de judecata,,insa nu s-a facut dovada ocazionarii acestora,instanta nu le va acorda!!!Mai am vreo sansa sa recuperez aceste ,,cheltuieli de judecata,,acum dupa finalizarea procesului???Multumesc frumos.Toate cele bune.
Buna seara.Va rog frumos sa-mi dati un sfat la urmatoarea problema.Am castigat un proces(litigiu de munca)definitiv si irevocabil.Dupa intrarea in posesia comunicarilor intentionez sa initiez un nou proces in care sa cer daune morale si materiale pentru desfacerea contractului de munca fara un temei legal si pentru acuzatiile care mi s-au adus pe parcursul primului proces,acuzatii mai mult decat rau intentionate si care nu au avut niciun fel de suport.Aceste acuzatii au adus atingere integritatii si reputatiei mele avand in vedere ca domeniul de activitate in care sunt angrenat si in prezent,este un domeniu foarte sensibil.Crede-ti ca am vreo sansa sa obtin daune materiale in conditiile in care doresc initierea unui proces nou?Multumesc frumos.
Nu pot sa cred..........Am ramas fara cuvinte!!!!Pe langa faptul ca durata procesului dureaza de 1 an si jumatate,ai castig de cauza in prima instanta,castigi recursul definitvi si irevocabil........iar dupa toate acestea s-ar putea sa se initieze un alt proces pentru recuperea dreapturilor tale.......Incredibil.....
Buna ziua.Cu alte cuvinte,cred ca varianta optima ar fi o adresa scrisa prin care sa fie instiintati despre o ,,posibila poprire a conturilor bancare,,,iar in situatia aceasta cred ca ar fi suficienti de cerebrali sa faca plata pentru a nu ajunge in postura mai sus amintita.Va rog frumos sa-mi spuneti daca ar mai fi sia alta varianta de recuperare a creantelor???
Cu stima.