avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Activitate Adycristina

Activitate Adycristina

In localitatea părinților (decedati) s a facut cadastrarea gratuita . Cand am ridicat Cf dupa titlu de propietate la verificare am constatat cateva terenuri erau intabulate , 2021 pe decedati cu toate ca primăria avea certificate de moștenitor din 2o17, 2019 iar un teren lipseste si din opisul alfabetic publicat ANCPI
Analizand hartile am consatat ca primaria a emis un titlu pentru toata parcela pe numele altei persoane ceea ce inseamna ca primaria a facut alt titlu pe toata suprafata nu numai a mea . Respectivul ,, mostenind" 6,3 hectare . Ce pot face ??
Am fost pensionata anticipat in 2017 , vechime 34 ani si 6 luni , am trecut la pensie limita . .
Daca depun cerere recalculare si anexez adeverinta cu domiciliu in zona mai mare de 30 ani are Legea nr. 161/2022 pentru modificarea art. 65 alin. (5) din Legea nr. 263/2010 omi influenteaza calcul pensiei ???
Discuție Succesiune
Mama a decedat în 03.2019 si detine 50% din masa succrsorala iar restul eu si fratele meu. Am primit o adresa de la un notar prin care sunt anunțată ca primaria comunei a deschis succesiunea. Mentionez ca nu sunt datorii la primarie, eu am achitat toate taxele in 02. 2019. Intrebarea este daca poate notarul sa prelucreze date mele fara acordul meu sau e un aranjament intre primarie si notar.
Discuție Calcul pensie
La casa de pensii lipseste perioada 2005-2007. Nu apar anexele pentru nici un salariat. Mentionez ca CAS si toate obligatiile au fost achitate la timp. Care este procedura de a inregistra perioada necuprinsa la Casa de Pensii?
Discuție Intabulare
In extr. CF din 1902 sunt trecuti mai multi mostenitori, trei necunoscuti cu cota de 3/10 in baza unul act din 1870 ,strabunicul cu cota de 1/10, bunicul cu cota de 6/10.In anul 1962 se face succesine dupa decesul bunicului , mostenitor fiind tatal meu in baza cerificatului de mostenitor .In baza legii 18 se elibereaza titlul de propitatepe numele tatalui si al mamei im care sunt trecute terenurile intravilane, incluisiv casasi toate terenurile arabile.Tata a decedat in anul 2000 Va rog sa ma lamuriti care sunt pasii de urmat pentru intabularea si trecerea lor pe numele mostenitorilor actuali.
Discuție Motivare
Care este termenul de acum sau cel putin in cat timp se redacteaza o hotarare judecatoreasca Au trecut 4 luni si n-am primit minic.
Pe saitul lapensie.com se gaseste un program de calcul pensie orientativ Intrebarea este daca este apropiat de cel folosit de casa de pensii
Ce inseamna daca la un dosar civil scrie ,,amana pronuntarea in data de "
Discuție Divort, partaj
Cum se impart bunurile daca un barbat s-a casatorit cu o tipa care dupa ce i-a stricat casnicia desi avea un copil l-a facut sa-i treaca apartamentul pe nume desi aprtamentul era cel cu care a stat cu fost sotie 18 ani Dar mai vrea acum si jumatate din banii din cont desi el avea in timpul casatoriei venit dublu fata de ea Casatoria a durat 7 ani
madalinatone a scris:
Daca sunteti in calitate de reclamant il puteti repune pe rol, daca sunteti in calitate de parat, cu atat mai bine, dar sa urmariti posta sau portalul instantei sa nu repuna reclamantul pe rol dosarul.

Sint in calitate de reclamant