Suntem o biserica mica de 40 membri de la tara nonprofit caruia ni se impune de catre Consiliul Local sa platim taxa de salubrizare de 80 lei pe luna.mentionez ca nu avem pubela si nici gunoi nu scoatem deloc pentru ca nu avem. Este corect sa platim un servici de care nu beneficiem?
Buna ziua! va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns la intampinarea Anaf restituire taxa auto achitata in 25.02.2013 la adresa iuliacalugaru324@yahoo.com
multumesc mult.
buna seara!am o intreprindere individuala cu activitate principala in asigurari,si cu activitate secundara in constructii.
as dori sa stiu ce optiuni am, ca sa pot lua, doi oameni la lucru in constructii,ca sa fiu in regula? ce varianta m-ar avantaja deoarece am de lucru doar 2 luni de zile.
multumesc mult!
buna seara,
am o intreprindere individuala,si as vrea sa stiu daca trebuie sa platesc la CNSA,si daca trebuie cum si cat se plateste?un prieten a avut azi o surpriza imensa constatand ca are de platit 3800 lei la casa de sanatate,el avand o intreprindere familiala deschisa cu 5 ani in urma,este posibil asa ceva?fara sa fii informat sa te trezesti cu asa o datorie?multumesc mult!
buna seara! am beneficiat pana acum de indemnizatie pt cresterea a 3 copii,as vrea sa stiu daca pot primi si pt al 4-lea,am inteles ca s-a dat o lege acum de curand in sensul acesta,este adevarat? multumesc din suflet!
multumesc pt raspuns
situatia mea este un pic complicata pt eu inca sunt angajata la societatea respectiva si voi beneficia de somaj dupa angajarea altei persoane
pt ca am inteles ca nu se putea ca eu sa fiu data in somaj si imediat sa angajeze pe altcineva in locul meu.va rog frumos sa ma lamuriti nu am la cine sa apelez