Bunaziua am si eu o nelamurire si anume:tatal meu a avut 2 contracte de inchiriere prin financiar incheiate cu 2 persoane contractele respective la financiar apar ca neplatite eu din cate siu sunt platite,pe perioada 2007.2009.2010,intre timp tatal meu a decedat si tota creanta de la el sa transferat la mama,acum eu va intreb daca e posibil sa se treaca o creanta de la o persoana decedata la o persoana care e in viata,am fost la financiar si au zis ca e posibil pt ca este mastenitoarea ,mentionez ca taxa de succesiune nu sa dezbatut, isa facut mamei oprire pe pensie ,pote sa i mai opresca in continuare da ca nu sa facut succesiunea in cazul in care incalca legea cei de la finaciar pot sa ii actionez in instanta,sau alt ceva ce mai pot sa fac va multumesc.
Bunaziua am si eu o intrebare,penrtu o contestati la o executare silita cat trebuie sa platesc pentru a depune in istanta ?,contestatia este pentru suma de 4442.36 va multumesc.
Bunaseara am si eu o intrebare referitor cu art.nr 292 c p ce se specificala acest art ?,azi am primit o citatie de la politie in care specifica ca sunt chemat sa dau o declaratie in legatura cu un dosar penal ,am stat de vorba cu politistul care se ocupa de cauza si misa spus ca sunt incadrat in acest art,adica ca este uz de fals in declarati,am intrat pe net pe cp si am vazut alt ceva la acest art.,va multumesc si astept un raspuns
bunaseara pentru dezbatera taxei de succesiune prin judecata trebuie facuta medierea intre parti ?,daca da cat ar costa?,trebuie vro anexa de la notar loata ?,va multumesc
Bunaseara am si eu o intrebare: am o cunostinta ,care este casatorita legiti cu sotul ei si au peste 50 ani de casnicie ,nu au copii dacat nepoti ,intrebare este dupa decesul sotului cat ii revine cota parte din mostenire ?,nu are niciun act intere ei si ii este frica ca nepoti din partea sotului o va da afara din casa,daca dupa decesul sotului ramaneia mostenitore la toata avera pe care o ausi va ramane incontinuare in casa ?,mentionez ca casa in care care locuiesc momentan in ea,casa este construita in inainte de casatori de catre sotul ei,daca dupa decesul sotului ea pote sa faca acte la alt cineva ?,va multumesc si astept un raspuns
Bunasearea ma nuesc Marius am un credit la banca procreditde 20000 lei ,acest credit lam facut la sfarsitul anului 2008 unde am platit 15 rate a 650 lei/luna adica 9750 lei si dupa accea am ramas fara bani si nu am mai platit,am cerut o amanare aceasta a fost acceptata de catre banca,unde banka mi-sa propus sa platesc 3000 lei/6 luni ,eu nu am putut sa platesc aceasta suma am fost la banka si leam spus ca nu pot pot sa platesc ca nu am venit ci dar pensia mamei care este de 632 lei / luna si leam spus ca ca platesc 250-300 lei/luna unde banka nu este de acord cu ce lam propus,mai mentionez ca la acest credit ma girat mana si tata intre timp tata a decedat,in febroarie 2011 sa facut amanarea la plata unde mama mea a ramas in continuare girantul meu,giranduma cu patrimoniul actual,viitor si cu veniturile pe care le va realiza,in 2011 cand sa facut amanarea la plata banka nea cerut o copie xerox dupa contractul ap,va maimentionez ca taxa de sucesine dupa defuctul tata si sot nu sa dezbatut,mentionez ca am platit in noiembrie 2011 am facut o plata de 650 lei iar pe data de 31.01.2012 am facut o cerere scrisa unde am solicitat iarasi sa platesc suma de 250-300 lei/luna unde azi mau chemat la banka sa-mi arate rasunsul lor,adica ca nu sunt deacord cu mine sa fac acceasta plata /luna motivandumi faptul ca e prea putin ,eu am spus faptul ca nu am o alta posibilitate de a plati o alta suma decat cea propusa de mine,azi 07.02.2012 am platit 250 lei ,banka ma ameninta cu fattul ca ma executa , din suma care am imprumutato de 20000 nu sa scazut decat 1800 lei ci nu 9750, pot sa ia ap?,ce pot sa fac?,eu sunt de buna credinta sa imi platesc datoria fata de eidar ei nu sunt deacord si refuza total propunerea mea, pot sa ii actionezin justitie casa nu pierd ap,va multumesc si astept un raspuns pe adresa de mail ilvimsiduros@gmail.com