avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate davioforce

Activitate davioforce

am inteles,am sa il studiez mai bine si revin cu detalii.,multumesc stima
Buna seara,azi am primit o amenda de circulatie.Eu pe buletin am adresa de unde mam nascut,dar acum 5luni am facut mutatie pe alt judet iar politistul a trecut adresa de unde mam nascut eu avand alta adresa.aceasta "eroare" atrage nulitatea procesului verbal??
Răspuns la discuția Amenzile de circulatie neplatite
o mica intrebare mai am...daca imi schimb domiciliul si imi vine sa fac ore in folosul comunitatii...aceste ore le fac la primaria la care mam mutat sau tot la cea dinainte ?
Răspuns la discuția Amenzile de circulatie neplatite
acum am inteles.multumesc pt timpul si raspunsurile acordate.
Răspuns la discuția Amenzile de circulatie neplatite
multumesc pt raspuns...nu mam lamurit in legatura cu domiciliul....daca maine de ex ma mut in alt judet,imi fac buletin de capitala cum ramane cu amenzile?
Răspuns la discuția Amenzile de circulatie neplatite
deci daca nu platesti amenzile iti da ore in folosul comunitatii,dar daca nu vrei sa faci nici aceste ore ce urmeaza sau ce se mai poate intampla?
buna ziua,acum un an si jumatate am cumparat un autovehicul dauna totala de la o familie din ph...dupa un an de la data achizitionarii am reusit sa repar autovechiculul si lam repus in circulatie,de la data punerii in circulatie la un an fosta mea sotie a primit citatie de judecata de la propietarul autovechiculului.am cu sotia c-v dar eu numai am cu cel la care am vandut-o.
care pot fi cauzele acestui proces?sotia a depus c-v intre mine si ea la judecata.
salut...vreau sa cumpar o masina inscrisa pe bulagria si sa o trec pe romania dand statul in judecata pt anulare taxei de poluare.
va rog sa imi spuneti ce acte imi trebuie pt a o inamtricula pe romania si pt a da in judecata....iar pe perioada judecatii pot sa circul cu masina daca numai are itp si asigurare?
Răspuns la discuția de cand pot lua fetita pe la mine
ok.ms deci nu am ce sa fac:(
Răspuns la discuția de cand pot lua fetita pe la mine
mama fetitei acum este in prenatal si ia indemnizatia de 600lei pt ca a avut somaj de la o postliceala de asistenti si apoi a avut o firma de haine pe care a suspendato si a cedat spatiul altei firme....ea mai are un apartament si o camera de camin de intretinut si sta cu parintii.....aceste informatii imi sunt de folos la proces?