avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate lacra74

Activitate lacra74

Cine ma poate lamuri cu o lista de toate actele ce am nevoie pt transcrierea actului de casatorie din italia in romania...multumesc.
Răspuns la discuția Act vanzare teren
Multumesc pt raspuns Nicu12 si AVLIL..mi-ati fost de mare ajutor.
Mi-am pus 1001 de intrebari dar nefiind nici notar nici avocat am apelat aici pt o lamurire...ERA DOAR O INTREBARE !!! Multumesc oricum.
Stim de procura...dar ma intereseaza varianta care am expuso..
Buna ziua. Mama mea ar vrea sa vanda un teren..tinand cont ca suntem si noi copii pe actul de propietate,trebuie sa semnam si noi la vanzare..problema este ca 2 copii sunt in tara iar alti 2 in afara tarii..mama ar vrea sa inceapa actul de vanzare cu semnatura copiilor din tara si cand vin copii din afara tarii vor semna si ei la randul lor..dar...ce se intampla daca pana vin copii din afara tarii mama decedeaza??..acel act se poate finaliza?..mai este valabil ?? Sper ca cineva ma poate ilumina..!! Multumesc.
Răspuns la discuția Intretinere/Vanzare
#-o
Buna ziua. As dori niste sfaturi in urmatoarea problema.Am o matusa(sora mamei) care ar vrea sa-mi dea casa ei printr-un contract(intretinere,vanzare-cumparare,uzufrut..ecc)..problema este ca nu stiu ce fel de contract este mai bine pentru mine(fara sa am dureri de cap) tinind cont ca matusa mea isi schimba ideea de la o zi la alta..se poate intampla ca dupa 10 ani de intretinere sa revoce contractul ! Cum se poate face ca sa fie bine si pt ea si pt mine??? Multumesc in anticipo pt raspunsuri.
As avea o intrebare simpla dar complicata in acelasi timp.Daca fratele meu ar vrea sa divorteze de sotia lui (fiind un minor de 7ani la mijloc) ce motive ar trebui sa aduca ca sa obtina custodia minorului sau macar sa locuiasca cu el? Tatal are casa si serviciul lui iar mama ar trebui sa se mute la o sora in alt oras! Multumesc
Discuție Fisa cadastrala
Care sunt actele necesare pentru fisa cadastrala?????
Multumesc dana pt raspuns...eram nelamurita pt ca toata lumea imi zice ca.mi trebuie acordul tatalui...