În timpul căsătoriei, am construit o cabană, pe terenul mamei sotului.După divorț acesta îmi interzice accesul, la aceasta .Precizez, că nu există autorizație de construire pe aceasta și a intervenit prescrierea, deoarece au tecut mai mult de 5 ani, de la construcție. Eu dețin toate facturile pe materialele necesare construcției și poze doveditoare, pe tot parcursul executării acesteia.Cum pot redobândi dreptul de folosință a acesteia, find bun comun, sau să-mi recuperez banii investiți acolo, sau să îmi dobîndesc dreptul de proprietar, pe jumătate de casă, find bun comun, construit în timpul căsniciei?
Pot face partajul, în condițiile în care casa a fost construită, pe terenul mamei soțului, iar eu dețin toate facturile materialelor, pe numele meu și poze, pe toată durata construcției.Alte acte nu atestă existența casei.
.
În timpul căsătoriei, am construit o cabană, pe terenul mamei sotului.După divorț acesta îmi interzice accesul, la aceasta .Precizez, că nu există autorizație de construire pe aceasta și a intervenit prescrierea, deoarece au tecut mai mult de 5 ani, de la construcție. Eu dețin toate facturile pe materialele necesare construcției și poze doveditoare, pe tot parcursul executării acesteia.Cum pot redobândi dreptul de folosință a acesteia, find bun comun, sau să-mi recuperez banii investiți acolo?
Am depozitat la cabana unei cunoștințe, câteva bunuri, deoarece eu nu aveam unde, iar când i-am cerut restituirea acestora, mi-a spus că le-a vândut,că nu avea bani de măncare, dețin înregistrări audio, în acest sens..De o lună de zile mă tot amână, că îmi aduce banii, pe acestea, dar am fost înștiințată de câțiva prieteni, că nu are de gând să mi dea. Ce pot face în acest sens?
În timpul căsătoriei, soțul meu a construit o casă de vacanță, pe terenul mamei sale. După divorț, îmi interzice categoric accesul acolo. Am aflat cu stupoare, că acea casă, a fost construită fără autorizație de construire, deci este o construcție ilegală. Ce pot face, în acest sens?
Daca nu am fost instiintata, ca sunt in preaviz, acesta isi produce efectul?Firma unde lucrez, a trimis preavizul, prin posta, dar eu fiind in concediu de odihna, nu stiu unde a ajuns, findca ei au confirmarea de primire, cu semnatura, nu stiu cui.Am aflat, ulterior, de la colegi, ca eu sunt in preaviz.
Buna ziua,
Sunt angajata, la un CAR, ca presedinte agentie si fisa postului, include atributii de conducere, cat si atributii de executie, adica eu trebuie sa incasez, eu trebuie sa fac actele.Se poate ca fisa sa contina si functie de conducere si de executie?