tatal meu s-a pus girant in 2006 pentru un amic.se intampla in spania.imediat a si inceput sa plateasca ca ala era de negasit.a platit tata aprox 10 000 euro dupa care nu a mai platit. banca comerciala din spania a vandut creanta unei firme de recuperari.dupa 3 ani de neplata aceasta l-a contactat si i-a spus ca le datoreaza 13300 euro.acum tata le plateste doar 70 de euro pe luna pentru ca situatia lui financiara e una foarte modesta. acum vrea sa treaca casa lui de la tara din romania pe mine.eu nu ca nu as vrea,dar mi-e frica sa nu fac o ilegalitate.mai am deja 3 proprietati si nu vreau probleme/ce sa fac?va multumesc!
vreau sa cumpar un imobil la o licitatie anaf.pentru ca debitorul este sc,am inteles ca nu voi fi nevoiit sa achit 2% din valoarea actului de adjudecare pentru a-l intabula.este adevarat?stiu ca in mod normal nu adjudecatarul plateste 2% dar nici debitorul nu va plati pentru ca nu are niciun imteres!
sunt persoana fizica si am castigat un spatiu comercial in urma inscrierii la o licitatie Anaf.cand am vrut sa intru in posesia spatiului chiriasul nu vrea sa iasa.chiriasul este sc si refuza sa comunice cu mine,pe motiv ca patronul nu e,e doar o angajata acolo.sa ma adresez in instanta pentru o evacuare?poate avea ceva contract de inchiriere pe urmatorii 5 ani cu fostul proprietar si eu sa nu-i pot face nimik?
am datorie la finante 6000 ron .acum sunt nevoita sa fac succesiunea casei mamei mele si as vrea sa i-o transfer direct fiului meu.in felul asta as evita sa devin proprietara si nu m-ar putea executa .e posibil?
buna ziua!o speta simpla,sper.parintii au cumparat o casa in 1965 fiind casatoriti.au act de proprietate.tata a murit in 1989,mama traieste.eu,fiul sunt unicul mostenitor neavand fratii.problema e ca nu am facut succesiune in 1989 dupa decesul tatalui.dupa legislatia actuala,este ok sa fac succesiune doar dupa ce va deceda mama?nu as vrea sa o duc pe la notar la 80 de ani.