avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate kinguci80

Activitate kinguci80

Răspuns la discuția Concediu crestere copil ptr. tata
Mulțumesc pentru răspuns.Ați putea să ne scrieți care ar fi procedura ,ce acte trebuie să predăm în cazul în care tatăl nu poate merge în CCC din cauza concediului fără plată?
Buna ziua, am întrebare în legătură cu CCC de o luna ptr. tatăl copilului.Care este soluția în cazul în care tatăl ar vrea să intre in CCC de o luna dar în cei 12 luni premergătoare a avut întrerupere de o lună concediu fără plată?
Buna seara,as dori si eu niste informatii.Eu am fost casatorita si divortata in Austria.Acum doresc sa ma recasatoresc in Romania cu cetatean roman si as dori sa stiu daca este neaparat nevoie de actul de divort din casatoria precedenta, daca casatoria respectiva nu a fost declarata in Romania,nu am copii din casatoria respectiva si nici schimbare de nume nu a fost.
Buna seara,
va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema.Sunt angajata din 8 octombrie 2012 si sunt insarcinata in luna a patra ,deci ar trebui sa nasc in septembrie anul acesta.O sa primes indemnizatie de crestere a copilului sau nu?Imi ies cei 12 luni de cotizatie (pot sa iau si concediu prenatal)?Deoarece contabila mi-a zis ca ar trebui sa nasc dupa 8 octombrie ca sa-mi iasa un an.
Buna ziua, eu lucrez la o firma din octombrie 2012 iar anul acesta in septembrie trebuie sa nasc.Inainte de a fi angajata am fost studenta la facultate.O sa primesc indemnizatie sau nu ?
Buna ziua, am si eu o intrebare.Am terminat facultatea in 2012, am dat si examenul de licenta in iulie,iar din 08 octombrie sunt angajata.Asta inseamna sau nu continuitate?Deci daca raman insarcinata si trebuie sa nasc mai repede de octombrie,se va da indemnizatia ptr. cresterea copilului sau nu?
Răspuns la discuția expertiza tehnica a accidentelor
Buna ziua.Si eu as avea o intrebare.Parintii mei au facut un accident cu masina,in care se afla o a 3-a persoana(un autostopist) care a suferit leziuni grave si a stat in spital mai mult de 60 de zile.Este posibil ca tatal meu sa fie chemat in instanta si judecat cu toate ca persoana respectiva nu a depus plangere?